18-10-04

Ouch

Vorige week zijn mijn hard werkende wederhelft en ik gaan samenwonen.  Aangezien we niet al te veel verlof meer over hebben zijn er hier en daar nog dingen in het huis die in orde moeten worden gebracht.  Paar lampen hangen op de minder druk bezochte kamers, kapstokske omhoog hangen, schrijfbord hangen, …  Kleine dingen dus.

 

Ik dacht gisteren dus, vooruit, we hangen nog eens een lampeke omhoog.  Ik ben niet zo nen handige harry en vorige keer was dat gelukt dus ik vond dat toen al goed van mijzelf.  Belachelijk natuurlijk want er is geen fluit aan maar bon.  Ikke dus mijn ladderke gaan halen en mijn lampeke en een potlood gepakt om af te tekenen.  Ik duw die kabeltjes wat opzij en …knetterknettervonkvonk…  ja man, ik was toch wel ne vrij essentiële stap vergeten.  Al een geluk dat mijn haar anders ook omhoog staat :-D…

Lomp he.


09:09 Gepost door P | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Toch niet... te zwartgeblakerd hoop ik? ;-)

Gepost door: Lonely Angel | 18-10-04

Dat valt nog mee Ik weet al heel lang hoe electromagnetische velden transformeren van het ene referentiesysteem naar het andere en iedereen dacht dat ik dan ook wel een nieuwe lamp zou kunnen indraaien. Ruim dertig jaar geleden heb ik dat voor het laatst ook gedaan; ik dacht toen namelijk ook nog dat zoiets elementairs me wel zou lukken. Wat ik toen precies mispeuterd heb, weet ik nog altijd niet. Maar het zal wel iets geweest zijn, want we zaten zonder stroom. De bijgeroepen electricien kon alleen maar vaststellen dat 'den hoofdplomb' gesprongen was. Daar mogen wij niet aankomen, zei de man vol ontzag, ik zal de mannen van den elentrik moeten laten komen. Ik kan U verzekeren dat ik sindsdien een veilige afstand bewaar tussen mezelf en alles wat op electrische bedrading gelijkt.

Gepost door: lord blotbilski | 18-10-04

Hahaaaaa! Mannen toch, hm hm, mijn ventje heeft met zo'n dings geen problemen zenne...

:-D

Blijven oefenen zou ik zo zeggen!!!

Gepost door: liza | 18-10-04

De commentaren zijn gesloten.