20-10-04

Potdove buren

Gisteren de slimste mens gehoord… Jaja, niet gezien maar wel gehoord…  De buren wonen om een of andere stupide reden op de eerste verdieping van hun huis.  (Het feit dat hun zoon op het gelijkvloers woont zal daar wel iets mee te maken hebben veronderstel ik maar bon.)  Ze hebben ook het lumineuze gedacht gehad om hun televisietoestel tegen onze gezamenlijke muur te zetten.  Oké, toegegeven, zij woonden daar eerst maar spijtig genoeg is die muur ook deel van de enige kamer waarin we ons bed konden zetten dus…  Elke avond hebben we de meest uitgebreide programmakeuze op een baksteen afstand naast ons hoofd.  Gisteren dus de slimste mens met af en toe een vleugje idool… op video veronderstel ik…

En die oude gepensioneerde mensen hebben alle tijd he, dus die kijken lekker lang tv.  Waarschijnlijk liggen ze daar met hun poten omhoog te maffen en wordt hun gesnurk net overstemd door Erik Van Looy zijnen aanstekelijke lach.  Ik denk dat ik maar eens een gaatje in de muur ga boren om de stekker uit te trekken als het weer zo ver is.


08:49 Gepost door P | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Idool 't Was gisteren Idool Backstage. Tja, zo'n geldkoe moette goed uitmelken hè. Enne... ja van die half gepensioneerde mensen (gelijk ze op het tekeningske staan) die horen ook al niet zo goed hè, dus die moeten hunnen tv wel wat luider zetten. Jaja, de geneugten van het verhuizen en samenwonen... 't is toch prachtig. Bij ons valt het nog mee eigenlijk. Naast ons een advocatenkantoor dat 's nachts uiteraard gesloten is en boven ons een gepensioneerd koppel dat ongeveer dezelfde slaap- en waakuren aanhoudt als mezelf. Allez, den bompa staat zelfs nog iets vroeger op, maar dat soort volk dat loopt op sloefen hè, dus die hoorde bijna ni :-) En nieuwbouw is natuurlijk ook goed geluidsgeïsoleerd. :-)

Gepost door: liza | 20-10-04

Duplex 't Doet mij denken aan 'n filmpje van 'n half jaar geleden of zo "Duplex"... Ben Stiller & eega kochten 'n huisje met 'n halfgare oude dame in 'n studio erboven... Ze installeerden zo'n "clapper" ding, you know, handjes klappen, stroom gaat uit, handjes klappen, stroom terug aan... Misschien ne hint ;-)

Gepost door: G | 21-10-04

De commentaren zijn gesloten.