22-10-04

De slimste mens...

... ter wereld is dus Bert 'ligt mijn snorretje goed' Kruismans http://www.kruismans.be/
Eigenlijk wel de terechte winnaar.  Als je zo veel afleveringen mag terugkomen en over zoveel nutteloze kennis beschikt mag je wel eens beloond worden vind ik.  Eerste prijs, een erotische massage door Marc Reynebeau.  Lang leve de Bert.
Maar waarom schept iedereen zo hard op over die Greet Op De Beeck?  Ik had dat mens nog nooit gezien en was dus wel eens benieuwd.  Ik moet zeggen, lelijk is ze niet maar om daar nu zo hysterisch over te doen... Al die oproepen aan haar adres om voor de tv te gaan werken vind ik toch wel lichtjes overdreven, dan kom ik er dagelijks tegen die ik veel liever op tv zou zien werken.  Maar ja, dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk.


08:16 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Bert Kruismans rulet!!! Bert Kruismans is de max. 'k Heb hem es bezig gezien in 't cultureel centrum bij ons en ik vind hem eigenlijk op een of andere vreemde manier wel sexy. Ondanks het feit dat hij volgens de ex van mijne Vriend 'kleine tandjes' heeft. :-) 't Zal de slimmigheid zijn die het hem doet zeker? Enne... Greet Op De Beeck rulet ook big time!!! Zelfs als hetero vrouw durf ik da zeggen. Ik kan er heel goed in komen dat mannen er verliefd op worden, want ze is superknap (en niet op een 'goedkope' manier) en superslim (en nog lief ook volgens mij) en niet verwaand!!! Da's iets anders dan Pamela Anderson zenne (hoewel die naar verluidt ook lid mag worden van Mensa...).

Gepost door: liza | 22-10-04

Dat Pamela Anderson iets met een menselijk lid deed wist ik al, maar dat ze ook nog lid van mensa kon worden is een nieuw gegeven.

Gepost door: Péke | 22-10-04

typisch Dat had ik van u kunnen denken, da iemand weer per se miss pin-up moet zijn om voor tv te kunnen werken. Sommige mensen kijken naar de uitstraling en niet naar de voorgevel. Als alleen mooie mensen voor tv mogen werken, wat doet die Reynebeau daar dan in godsnaam?!

Gepost door: sissie | 22-10-04

titel Ik heb Greet Op De Beeck gisteren voor de eerste keer aan het werk gezien. Een vrouw met klasse en tegelijkertijd heel sympathiek, en nog verstandig ook. Om het met de woorden van Joey Ramone te zeggen: my-my kind of a girl (maar toch nog geen Katie Holmes)

Gepost door: Fille | 22-10-04

De commentaren zijn gesloten.