28-10-04

Treinverhalen

Gisteren had ik mij eens een paar wagonnetjes verder gezet dan ik normaal zit.  Kwestie van eens wat ander vlees te zien.  En ik had toch al wel niet direct prijs zeker.  Ik had mij rustig geïnstalleerd in de vierde of de vijfde wagon die, tot mijn verbazing zo goed als leeg was. In vergelijking met de eerste of de tweede wagon een hele opluchting.  In Brussel Noord werd ik dan vergezeld van twee jonge dames die zich, hoewel er nog steeds  plaats genoeg in de trein was, op de zetels naast en over mij gingen zitten en onmiddellijk een zeer geanimeerd gesprek begonnen te voeren over voetbalwedstrijden en de sfeer die er hangt.  Ik had mij wat verder achter mijn boekske weggestoken want dat interesseert me niet meer zoveel.  Voetbal bedoel ik dan, jonge dames vind ik nog altijd interessant  Vroeger vond ik dat nog leuk maar ik heb er me toch nooit in kunnen opjagen.  Misschien als ge in Engeland of Spanje woont, dan kan dat nog leuk zijn ja, maar met die potstampers hier…

Enfin, ze waren dus bezig over voetbal.  En ze waren het eens over het feit dat Defladdere en Goots een veel te strenge straf hadden gekregen…  Ik had op dat moment zoveel spijt dat mijn boekske niet wat groter was want ik ben er vrij zeker van dat de lachbui die ik maar juist met moeite kon onderdrukken toch nog zichtbaar was op mijn gezicht. 

Als Deflandre (riep Fuck You tegen de scheidsrechter maar zegt dat dat niet kan omdat hij geen Engels spreekt) en Goor (spuwde op een Spanjaard, maar beweert dat die net in de weg liep toen hij moest spuwen) het moesten horen, ze zouden zeker ontroerd zijn door zoveel begrip…


14:03 Gepost door P | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. Ik heb een afgrijselijk vooroordeel wat voetballiefhebbende vrouwen betreft... Bij je stukje haal ik me twee geblondeerde Marina's voor de geest, met gigantische ringoorbellen en kauwend op een kauwgom die begot zelfs niet in mijn groot bakkes zou passen. Hoe ver zit ik ernaast?

Gepost door: Coltrui | 28-10-04

Chique gedaan Ge zijt er juist door. Eentje was inderdaad een geblondeerd geval met ringoorbellen en een bloes die te kort was. Of ze ne kauwgom had weet ik niet. De ander was spijtig genoeg eerder het type dat niet weet of ze nu mannelijk of vrouwelijk wilde zijn.

Gepost door: Péke | 29-10-04

Just! Ik zou de kost niet willen geven aan alle voetballers, en andere idolen die wel fuck you kunnen roepen maar geen Engels kennen.

Sicko

Gepost door: Sicko | 04-11-04

De commentaren zijn gesloten.