16-11-04

Weekend

Voila, het super-super-superverlengd weekend zit er weer op.  Het oude ritueel begint opnieuw.  's Morgens veel te vroeg opstaan.  In het donker tot in de badkamer strompelen, onderweg tegen alle mogelijke objecten opknallend...  (Ik zal mij toch ne keer mijn nachtlampke moeten installeren denk ik).  Dan de trein op. Die had deze morgen weer een kwartier vertraging, dank u wel NMBS.  Had ik even goed nog een kwartier kunnen blijven liggen.  Heel de dag werken om dan juist op tijd terug te zijn om het avondeten te maken.  Maar pas op, ik klaag niet, we zijn weer uitgerust dus... we kunnen er weer tegen.
Het was me anders wel het weekend.
Moeders vermoorden hun dochters, vaders steken hun zonen in brand, echtgenoten vermoorden hun vrouw en hun zwangere zus, Bastogne wordt afgebrand door jongeren, Belgische buschauffeurs vallen in slaap in het buitenland en Amerikanen schieten in Fallujah op Irakezen alsof ze een videospelletje spelen (gisteren op het nieuws gezien en dat vond ik toch wel wat grof).  Het Vlaams Blok heet nu het Vlaams Behang euh sorry, Vlaams Belang en Ol' Dirty Bastard is naar zijn schepper weergekeerd.
En iets dichter bij huis heb ik ontdekt dat het snijden van een ajuin onder de dampkap veel beter is voor de ogen.  Op voorwaarde dat je er natuurlijk niet met een ajuinhand in gaat wrijven... ook dat heb ik ontdekt... Ajuin dat ik ben begot.

08:37 Gepost door P | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

aha! Merci voor den tip!

Gepost door: Dinges | 16-11-04

en euhm ... een prettige, rustige werkweek! ;)

Gepost door: Dinges | 16-11-04

De commentaren zijn gesloten.