16-12-04

The Cell

Gisteren nog eens naar "The Cell" gekeken.  Allee, toch naar het tweede deel.  De hard-werkende wederhelft had de maandagavond haar vermoeide oogleden niet kunnen openhouden en dus hadden we maar een stukje kunnen zien.  't Is ook haar eigen schuld natuurlijk, voor de tv gaan liggen, ondergestopt onder een warm dekentje... dat is niet bevorderlijk voor de concentratie... Gisteren dan maar naar het tweede stukje gekeken.
Ik was al vergeten wat voor een eigenaardige film dat eigenlijk was.  Al bij al een geluk dat het fictie is.  Ik zou niet willen dat er iemand in mijn gedachtenwereld ronddoolt.  Wie weet wat komen ze daar tegen.  Allee ja, ik weet dat natuurlijk maar ik ga het toch niet zeggen.
Ik denk dat ze hem een van de dagen ook op tv uitzenden, vandaag zelfs op VT4 denk ik.  Dus... mensen  die hem nog niet gezien hebben en eens graag een eigenaardig filmpje zien... 't is de moment.
En het is met Jennifer Lopez...die mag al eens in mijne gedachtenwereldje ronddolen...:-)

09:04 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Over eigenaardige films gesproken Ik heb gisteren nog een heel klein stukje van Being John Malkovich gezien. Ook zeer vreemd geval. Stukje dat ik zag ging ook over twee vrouwen die in het onderbewustzijn van John Malkovich rondwaren (allez, mekaar achterna zitten, de een wilt de ander doodschieten...)

Dieje film zou'k ook nog wel es willen opnieuw zien. Dat gebouw met den 6 en 1/2 verdieping is ook zo weird. Zo weird dat ik vannacht droomde dat ik zelf op zo'n halve verdieping werkte en dat ik me constant moest bukken. Claustrofobisch...

Gepost door: liza | 16-12-04

Cool een kleuterverdieping...

Gepost door: Péke | 16-12-04

Ik denk dat die gisteren op tv was. Maar ik heb niet gekeken. Omwille van J-lo. Want ze kan dansen, maar ze kan niet zingen en echt niet acteren. Vind ik. ;-)

Gepost door: AV | 17-12-04

herhaling ik heb gisteren geen film gezien,,,teveel werk met de kids(examen) maar geen probleem,,,de meeste films worden om de 2 maanden weer uitgezonden,,,soms wel 3X

Gepost door: Hoamhead | 17-12-04

De commentaren zijn gesloten.