24-12-04

File of toch niet?

Het is weer tijd om te feesten.  Een week lang u niks aantrekken van de gestelde verwachtingen op het gebied van het onderhouden van de innerlijke mens en u volproppen op allerlei feestjes…  Nergens beschaamd voor zijn, eten gedomme.  Het zijn niet voor niets feestdagen of wat dacht u.

Deze avond is zo al het eerste feestje.  En voor het eerst, hoe kan het ook anders, gaan we dat bij ons thuis doen.  Zo een feestje geven is niks.  Maar op zo’n feestje moet natuurlijk ook eten zijn.  En daar komt het grote probleem.  We kunnen niet zo goed koken.  Bij de hard werkende wederhelft gaat het nog, die leert snel bij.  Maar ik heb nog altijd moeite om mijn vlees goed gebakken te krijgen.   En mijn aardappelen durven al eens aan de harde kant te zijn. 

Anyway, om toch op tijd klaar te zijn met het eten tegen dat de gasten komen had ik zo gedacht van eens met de auto naar het werk te rijden.  Dan moet ik niet op die trein wachten en win ik toch wel een half uurtje zo niet meer uit.  Maar met de auto naar Brussel is ’s morgens niet gelachen dus den deze dacht: “als ik vroeg vertrek dan ben ik ondanks de file toch nog op tijd in Brussel.”

Maar laat u niet vangen beste lezers… de dag voor Kerstmis rijdt er zo goed als GEEN volk naar Brussel.  En daarmee ben ik hier veel te vroeg zie.07:52 Gepost door P | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

I know the feeling zijt maar zeker! ik was ook op een half uurtje in Brussel en anders doe ik er anderhalf uur over! ne mens zou er zot van worden!

Gepost door: moi | 24-12-04

De commentaren zijn gesloten.