14-01-05

Stokje begot

Ik had al schrik dat dit stokje ooit eens bij mij zou terecht komen.  En dat het dan van Liza kwam dat had ik ook al gevreesd.  Ondertussen heeft Kaatje ook al een stokje geworpen.  Al die kettingbrieven tegenwoordig.  Hoewel, ik moet zeggen dat het nog vrij onschuldig is.  Ze hadden heel ander vragen kunnen stellen :-D…

 

1.  Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer? 

 

Vroeger bedroeg dat wel een aantal mega-giga-bytes maar de laatste tijd is dat bedroevend weinig.  Ik ben mijn rebelse periode iets ontgroeid denk ik.  Het is heel lang geleden dat er nog iets nieuw op mijn schijf gekomen is maar er staan er nog wel een aantal op uit lang vervlogen tijden.

 

2. Wat is je laatst gekochte CD?

 

Pffft, da’s ook heel lang geleden bij mij.  Ik luister nogal veel naar de radio en vroeger naar mp3’s natuurlijk.   Dus de behoefte om cd’s te kopen is er niet.  Ik koop DVD’s tegenwoordig.  Ik kijk liever naar films dan te luisteren naar cd’s.

 

3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nummer voor je dit bericht las?

 

“Child In Time” van Deep Purple.  Op Q-music daarnet.  Dat soort muziek spreekt me ook wel aan, beetje retro.  Nu is er weer zo een klassieker bezig “I Would Do Anything For Love” van Meatloaf

 

4.Geef vier nummers die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen

 

Ik heb niet echt nummers die veel voor me betekenen.  Ik ben ook liefhebber van verschillende genres dus als ik hier een aantal liedjes opsom dan kan dat nogal raar overkomen.  Maar bon, ik zal een paar uitvoerders geven waarvan ik het meeste wel kan pruimen.  

Rammstein, Linkin Park, Limp Bizkit, Eminem, Eve, Ja Rule, 50 cent, … and many many more.

 

5. Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

 

Ook weer een moeilijke…  er zijn zoveel blogjes waar ik regelmatig eens op ga kijken.  Ik ga er een aantal recentere pakken.  Ik zou graag eens weten wat Pinnie en Dafke hierop te zeggen hebben.  En ook Lientje mag het eens uitleggen.

 11:22 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sensoa is die cartoon een alternatief voor de sensoa-campagne bij bejaarden? lol

Gepost door: cms | 14-01-05

sensoa is die cartoon een alternatief voor de sensoa-campagne bij bejaarden? lol

Gepost door: cms | 14-01-05

Oei, cms is zijn stokske kwijt blijkbaar! Ie valt in herhaling :-p

Gepost door: Dafke | 14-01-05

als 5047 tigste mocht ik ook al een stokje ontvangen:-) have a great weekend: -)

Gepost door: willy | 15-01-05

De commentaren zijn gesloten.