17-01-05

Lange val

Na één maand al zelfmoord op Frans viaduct

Een man heeft vrijdag zelfmoord gepleegd door te springen vanop het gloednieuwe viaduct van Millau in Frankrijk, dat op 14 december is ingehuldigd door president Chirac. De man reed vrijdagmorgen vroeg het viaduct op en parkeerde zijn auto op een noodparkeerkplaats.

Daarop klom hij over de borstwering en sprong naar beneden, voor de toesnellende noodploeg iets kon doen. De ploeg was gealarmeerd door de beelden van een van de bewakingscamera.

Om zelfmoorden te voorkomen, heeft de ontwerper van de brug nochtans een speciale borstwering gebouwd van drie meter hoog die sterk naar binnen buigt.

 
Het nieuwsblad online
 
 
Daar moet je lef voor hebben vind ik.  Het is en blijft stom om zelfmoord te plegen maar dat is die man zijn zaak natuurlijk.  Maar om van een brug van 343 meter hoogte te springen...  Dan heb je wel enorm veel tijd om van gedacht te veranderen.  Stel dat je iets over het hoofd gezien hebt.  Ik moet er niet aan denken. 
 

 

15:52 Gepost door P | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

En je hebt alle tijd van de wereld om te genieten van je laatste seconden! Zo kan je het ook bekijken. Ik denk dat ik mijn mp3spelerke zo aanzetten en genieten van nen Sigur Ros bijvoorbeeld. (Heb jammer genoeg nog geen mp3spelerke dus dat wordt nog even wachten

Gepost door: Dafke | 17-01-05

. Hij heeft zijn leven wel afgesloten me ne primeur eh :p

Gepost door: Kaatje | 17-01-05

De commentaren zijn gesloten.