09-03-05

Fonz en de keutel

Hier is em weer, op algemeen verzoek,  (Van CMS dan toch) Fonz zijn laatste stoot.  Onze Fonz weet ondertussen al heel goed waar zijn bakje staat en hij doet zijn gevoeg dus netjes waar het moet.  Zijn vloeibaar gevoeg toch.  De kleine bolletjes die hij af en toe wegschiet durven al eens op minder interessante plaatsen liggen.  Nochtans gaat hij de grote groepen ook in zijn bakje leggen wat ons doet vermoeden dat dat kieken niet eens beseft dat er af en toe nog eens eentje uitkomt.

Gisteren, ik was aan  het genieten van een filmpje (The Day after Tomorrow, lekker hersenloos amusement) toen ik onze Fonz druk zag knabbelen op het een of het ander.  Ik zet mijn filmpje op pauze, rep mijn brede kont uit de zetel en ga vlak voor hem liggen om te kijken wat hij nu weer tussen zijn tandjes heeft zitten.  Als iemand zo vlak voor hem komt zitten of liggen dan stopt Fonz met knabbelen en bestudeert hij argwanend zijn bezoeker.  Gisteren ook.  Hij stopte even en liet de restanten van een van zijn keutels uit zijn bekje vallen.  Nu, proper vind ik dat niet, maar ik was wel blij dat hij zijn vuiligheid aan het opkuisen was, dus ik zei heel enthousiast: “Flink zo Fonz.”  Fonz moet het geapprecieerd hebben want hij sprong iets dichter en  begon vriendelijk mijnen neus te lekken.  De vuilak, eerst zijn eigen keutels opeten en dan zijn tong aan mijne neus komen afvegen…  Mottigerd.


08:49 Gepost door P | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

de Fonz gaat nog eens den award van dash,vanish, en swiffer krijgen denk ik

Gepost door: willy | 09-03-05

Waaaah!!! Waaaah!!!, dus... :oD

Gepost door: liza | 09-03-05

Gezien uw recent verleden ... ... vriendelijk verzoek uw neus niet in mijn zaken te steken.

Gepost door: lord blotbilski | 09-03-05

héhé hij geeft je blijkbaar lik op stuk!!
onze Nous I zaliger die likte nooit aan mijn neus...hij beet wel ne keer in mijn lip ten ik neuzeneuze wou doen... :s

nu ik heb oook eens per abuis op hem getrapt tijdens een vreugde spring (hij was blijbaar nieuwsgierig opeens tussen mijn voeten komen plaatsvatten..)...nog nooit een konijn horen gillen? ik heb er nog trauma's van...

gelukkig leek ie geen blivjende letsels te hebben...

Gepost door: Lord CMS | 09-03-05

Haha! Zo herkenbaar! Ons konijn (Tuzi, helaas niet meer onder de levenden) had diezelfde neiging, bijzonder smakelijk was dat.
Nog leuker: het was een mannetje en hij vond mij blijkbaar een bijzonder leuk vrouwtje. Dus als ik iets te dicht in de buurt kwam, ging hij - al keuteltjes droppend - rondjes rond mijn benen lopen, om na enkele seconden genadeloos mijn been te bespringen... Ik hoop dat je dit nog bespaard blijft ;-)

Gepost door: Ariadne | 09-03-05

hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii nog veeeeeeeel plezier met Fonz Péke

Gepost door: Lizy | 09-03-05

. Fijn dat Fonz zich wel eens graag te goed doet aan uitwerpselen. Dit gegeven indachtig, zou ik als ik u was wel eens naar de dokter gaan als Fonz zijn geliefkoosde snack denkt te zullen vinden in uw reukorgaan...

Gepost door: Coltrui | 09-03-05

Lees dit nu pas! Hilarisch! Diene thuis doet dat nog net niet, maar hij eet wel sokken, zakdoeken, onderbroeken, enz.. als em der aan kan. Liefs gebruikte hè. En die komen er na twee dagen dan mooi als worstjes terug uit. (En soms heeft hij hulp nodig... moet ge em zien sukkkelen, de veelvraat)

Gepost door: Tinkerbell | 10-03-05

De commentaren zijn gesloten.