10-03-05

Osteodinges

Ik heb een tijd geleden last gehad van een whiplash.  Iemand van het zwakke geslacht dacht dat ze kon remmen door haar handen voor haar ogen te drukken.  Zij reed 70, ik stond stil.  Boem patat, zij stond stil, ik reed 70.  Maar mijne kop was niet even rap mee als de rest van mijn lijf dus sindsdien heb ik enorm veel last van mijne nek en rug.  Soms toch.  En dan ga ik naar een “kraker”.

Die mannen laten u binnen komen.  Bekijken u eens van boven tot onder, drukken met hun dikke vingerstompjes op uwe rug en nek en zeggen eerst alleen maar hmm, jaja, hmm, zozo.  Dan beginnen ze familiair te worden, vragen of ge u eens wilt uitkleden en u op een beddeke leggen.  In uw bloot bovenlijf (tandenstokerstyle whoohoow) legt ge u op een ijskoud zwart bed met een dun velletje papier op.  Meneer Krak komt naast u staan en begint weer met zijn worstvingertjes te duwen. 

“Hmm, jaja, dat zit vast he.” 

Serieus? Tiens, wa ge nu zegt. 

“Zet u eens recht.” 

Ik lig juist goed.  Ik kom naar hier omdat ik niet meer kan bewegen maar ik moet hier begot nog meer doen dan thuis.  Kreunend en piepend kom ik dan recht.  Een beetje zoals Jacoja met zijn lumbago.  Maar dan ongetwijfeld wat minder erg.  En dan, ge moet u dat voorstellen, ik zit daar in mijn onderbroek op een koude tafel en ineens word ik omhelsd door een ouwe vent met worstvingertjes en enorm veel haar op zijn handen.  Da’s dus wel effe verschieten zenne.  Ik was nog nooit zo intiem omhelsd.  Toch niet door ne vent.

“Even in en uit ademen”

Dat inademen gaat vlot, maar bij het uitademen verstrakt de omhelzing en beginnen mijn wervels te kraken.  Eerst aan mijn nek en daarna helemaal tot aan mijn gat.  Ik zweer het u, er zitten wervels aan mijn gat.  Of toch iets dat kon kraken allee.

“Voila, da’s in orde zie, het zou kunnen dat ge een beetje zat wordt omdat er nu ineens veel meer bloed naar uw hersenen stroomt.”

Uhuh me dunkt.  Ik zie twee dokters naast elkaar.  Twintig worstvingertjes en nog veel meer haren wapperen voor mijn ogen en ik leg mij draaierig terug op het beddeke.  Iets daarna gaat het beter, mag ik mij terug aankleden, 30 euro betalen en met een vriendelijk klopje op mijn genezen schouders terug naar huis vertrekken.  30 euro voor tien minuten.  Ik heb mijn roeping gemist.  Maar eerlijk is eerlijk, het deed goed.

 

Gisteren ging de hardwerkende wederhelft ook eens.  Bij iemand anders.  Een jonge blondine met lange vingers en geen haren op haar handen.  Zij moest ook 30 euro betalen maar zij is tenminste op een aangenamere manier omhelsd.  Ik ga de volgende keer ook van osteodinges veranderen denk ik.  Ik heb liever lange vingers dan worsthanden op mijn rug.  Denk ik.

Ik zal al maar aan mijn tandenstokerfiguur gaan werken zeker.13:24 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

damn! waar zit die blondine? ik denkdat ik ook nog ne keer "intiem omhelsd" moet worden

Gepost door: Lord CMS | 10-03-05

moest uw hardwerkende wederhelft ooit eens bij zo een knappe mannelijke osteodinges ;o) gaan, moogt ge mij altijd laten weten waar da is, hoor... :D

Gepost door: steffie | 10-03-05

Tiens.. ..toch raar dat vrouwen meestal naar vrouwen gaan.. Maar heel eerlijk gezegd: ik heb ook liever een slanke blonde aan mn lijf dan eene met worstenvingers en veel haar (ékes)
En bij mij waren het de kontwervels en ja, die voelde ik tot in mn nek! :o)

Nog een tip: (en tis een serieuse) Powerplate is goed voor mensen wat een whiplash gehad hebben. Onder begeleiding. Vriendin had het ook. En met pp en osteo is ze er goed vanaf geraakt. En ja, tis ook voor mannen!
Groetjes!

Gepost door: Tinkerbell | 10-03-05

PAS OP HE MANNEKES.... Hoe knapper en blonderig ze zijn....hoe wreder....

Gepost door: pepino | 10-03-05

TINKERBELL......Heel serieus... uwen tip....POWERPLATE.....wat houdt dat in???Graag een woordje uitleg.Dank bij voorbaat.pepino.

Gepost door: pepino | 10-03-05

Die Quirit.... vind ik toch de beste op dit ogenblik....het is alle dagen om te schateren...

Gepost door: pepino | 10-03-05

Eikes Ik wil me die knuffel zelfs niet voorstellen; worstenvingertjes, blubberarmen, okselvijvers, Camembert-geur in de mond en Rotte-vis-geur aan zijn lijf.
Eikes, dat wordt weer een nachtmerrie vannacht.
Geef mij maar die blonde... mmm... zoete droom...

Gepost door: Spinning Dude | 10-03-05

da was meer neen never wishing splash precies :-)

Gepost door: willy | 11-03-05

Wreed Toch een speciaal beroep zenne, zo met uw (al dan niet worste)vingerkes in iemand zitten porren en er wat aan trekken en sleuren tot het kraakt...

Die osteodinges kosten trouwens echt wreed veel geld: mijn schattie is gisteren ook bij zo ene gepasseerd en mocht 40 eurootjes achterlaten, eveneens voor 10 minuten. Maar allé, als ze hun werk goed doen, dan gaat da nog hé... Ik hoop alleen dat het zo geen blondine was. Hij moet er morgen weer langs, toch maar eens effe checken denk ik... ;-)

Gepost door: Pinnie | 11-03-05

De commentaren zijn gesloten.