11-03-05

Aha

Af en toe moet een mens eens van tactiek veranderen als iets niet lukt.  Af en toe moet je eens je hele denkbeeld omgooien en de dingen vanuit een ander standpunt bekijken.  Af en toe moet je tegen jezelf kunnen zeggen.  "Péke jongen, het lukt niet, het wordt tijd dat we het anders gaan aanpakken."

 

Gisteren was mijnen af en toe.  Ik had een aha-erlebnis.  Een moment waarvan ik dacht. "Misschien moest ik het zo eens proberen."  En dan heb ik onmiddellijk de spreekwoordelijke koe bij de spreekwoordelijke horens gepakt en ben ik eraan begonnen.  Als ik dat niet onmiddellijk doe dan vergeet ik het.  Zo ben ik nu eenmaal.

Waarover gaat het is iedereen zich nu ongetwijfeld aan het afvragen.  Dat Péke zaagt maar en zaagt maar gelijk een echt péke moet zagen of zou moeten zagen als hij wakker is maar we weten niks. 


Awel, ik zal het ne keer zeggen.  Ik probeer nu al ik weet niet hoe lang om in die stomme fitnesszaal tussen die lelijke mensen met hun rollende biceps, hun stierennek, hun stevige kuiten en hun ongetwijfeld kleine pietje (sorry, ik raak dan wat gefrustreerd en 't schijnt dat die pillen niet bevordelijk zijn voor elke spier) te werken aan mijn tandenstokerfiguur.  

Bij elke kilo die ik zwoegend en zwetend de hoogte in zwier staat er links en rechts van mij een gedopeerde debiel te grinniken met tien of twintig keer zoveel gewicht in zijn pollekes.

 

"Gaat het niet manneke"

zeggen ze dan met een piepstemmetje,

 

"Gij gade gij nog veel spek moeten eten zenne want ge hebt nog niet al te veel kracht en uithoudingsvermogen precies."

"Jaja jong, dat heeft uw madam gisterennacht over u ook gezegd."

wil ik er dan altijd uitflappen maar dan denk ik weer aan de betonpalen die aan zijn schouders hangen en ik hou wijselijk mijn smoeleke.  Gespierde armen en mijn gezicht zijn nooit goede vrienden geweest.

 

Dus ik moest van tactiek veranderen.  Ik weiger pillen te slikken, da’s niet gezond en mijn favoriete spier zou daaronder kunnen lijden en zo lukt het niet.
Dus dacht ik: “als ik nu eens probeerde om die zwemband onderaan mijn bovenlijf weg te werken, dan lijkt het of de bovekant wat meer gespierd is.  En dan moet ik hier ook niet tussen die naar zweet stinkende lelijkaards staan.  Dan kan ik achteraan tussen de gestroomlijnde vrouwen gaan staan.  Daar stinkt het zo niet.” 

 

*fier* En dus heb ik gisteren anderhalf uur gelopen op zo een loopmachien.  Anderhalf uur aan een stuk.  Laat ze maar staan stinken met hun klein pietje.  De valsspelers.13:04 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

:D

Gepost door: steffie | 11-03-05

. Ge verdient de trofee van de quote van de maand met "laat ze maar stinken met hun klein pietje". Ik moest kapot =o)

Gepost door: Coltrui | 11-03-05

Goed gezegd, laat ze maar eens goed stinken met hun klein pietje. :)

Gepost door: Yapede | 11-03-05

Een heel... prettig weekend en nog veel plezier in de fitnesszaal grote piet. :)

Gepost door: Lara Jones | 11-03-05

alhoewel... wie het kleine niet begeert .. lool
laat ze dus maar stinken ja :-))))))))))))

Gepost door: willy | 12-03-05

Péke jongen *schuddebollend* ge moet lopen in de natuur!! Genieten van de vogeltjes en al de rest (knappe vrouwkes die ge inhaalt bijvoorbeeld!). Wel serieus gelachen met uwen fonz

Gepost door: Dafke | 12-03-05

:) stoer ;)

Gepost door: Lientje | 13-03-05

Laat u niet doen.... Péke....goed gesproken en uw visie over lallende hangende kwallen is volledig juist.....

Gepost door: pepino | 13-03-05

hihi de eerste keer dat ik hier terechtkom, k moet zeggen, ideaal voor een ontspanningske. echt grappig! zo worden mijn lachspieren ook wat getraint! merci

Gepost door: tilde | 13-03-05

De commentaren zijn gesloten.