23-03-05

1 april

Verdomme, ze zijn me voor geweest op het werk.  Gisteren had ik een dagje opleiding, daarom dat ik ook niet op de blog te bespeuren ben geweest, en ze hebben hun mop voorbereid.  Ze hadden er niets beter opgevonden dan met een dikke naald mijn flesje water bovenaan in de hals op een aantal plaatsen te doorprikken.  De bedoeling was natuurlijk dat ik dat water allemaal over mij kreeg als ik een slok nam.  Niet dus, hun opzet is mislukt.  Het flesje lekte wel, maar enkel als ik het horizontaal hield.  Tijdens het drinken kwam er niets uit.  Ze moeten het idee opgepikt hebben bij een aprilgrap die een collega vorig jaar heeft uitgehaald.  Daar waren de gaten waarschijnlijk iets groter want de sukkelaar van dienst heeft zich helemaal ondergegoten.
Ik start dus hier een oproep.  Mijn aprilgrappen zijn al wat afgezaagd dus ik hoop er andere te ontdekken.   Iemand suggesties?

13:29 Gepost door P | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

héhé ik vind dat je die truc nog eens goed moet proberen bij je nieuwe blonde collega, dan heb je in dit weer miss direct zicht op een wet t-shirt :-)

Gepost door: Lord CMS | 23-03-05

grap thuis: look op de tandenborstels smeren.
Werk:
-plak met wat lijm een stuk van twee euro op de grond in de gang en kijk toe!!
- op toilet: maak een gat in het stuk zeep en vul het gat met verf van dezelfde kleur als de zeep...

Gepost door: Ariadne | 23-03-05

Ik denk... ... dat ik die dag al ga beginnen met een andere trein dan Péke te nemen...

Gepost door: liza | 23-03-05

Verdikke... ... wat een sadistisch cartoontje! :-) Maar met zo'n dingen lach ik natuurlijk het hardst!

Gepost door: rinkelke | 23-03-05

Aprilkuiken Veel beter dan een aprilvis vind ik dit aprilkuiken, geschikt voor een kantoorgebouw met vals plafond. Zorg dat je als eerste op kantoor bent. Haal een tegel van het vals plafond weg en strooi met een wijd gebaar gebroken mais in het rond. Stop er het kuiken (niet te klein) in en plaats de tegel terug De hele dag hoor je tik-tik-tik-tik-tik...
Ook leuk: is een collega enkele dagen afwezig, strooi dan graszaad op het tapijt onder zijn bureau en hou het vochtig met een verstuiver. Na 3 dagen staat er gras onder zijn bureau. Eventueel afwerken met een golfballetje.

Gepost door: Stof | 25-03-05

Dankuwel voor de nuttige tips... maar dat kuiken vind ik toch wel wat gevaarlijk... Als die maiskorrels op zijn en dat beest verdwijnt dan kan het goed zijn dat dat kuiken een kip wordt en dat er binnen een paar maanden eieren uit het plafond vallen.

Gepost door: Péke | 25-03-05

De commentaren zijn gesloten.