24-03-05

Ik wil mijn beklag doen.  Het leven als konijn is niet simpel. 

 

Alles wat er gebeurt, gebeurt op anderhalve meter boven mijn hoofd en ik krijg daar een stijve nek van maar daar wil ik niet over klagen. 

 

Ik moet pissen en kakken terwijl ik met mijn achterwerk op korrelige kattekorrels zit.  Kattekorrels dan nog.  Niet eens konijnenkorrels want dat maken ze niet.  En kattekorrels, dat zit niet makkelijk.  Ik ben een paar keer in de zetel gesprongen om dat te doen.  Dat zit veel malser en ge zit zo niet met uw achterpoten in het nat snap je, dat trekt daar onmiddellijk in weg.  Maar dat willen die mensen niet.  Dat zou stinken zeggen ze.  Flauwe zever natuurlijk.  Het is nu zelfs zover dat ik van de vrouw niet meer in de zetel mag zitten.  Maar vooruit, daar wil ik ook niet over klagen.

 

Ze verbergen al die lekkere elektriciteitskabels zodat ik mijn tandjes daar niet meer in kan zetten… maar ook daar wil ik niet over klagen.

 

Het feit dat ze me het grootste deel van de dag opsluiten in een hok, dat vind ik al wat erger.  En als ik het dan nog zelf mocht inrichten…  Maar niks ook, dat onnozel kakbakske staat in de weg in mijn living maar ik mag het niet verplaatsen of ze zijn daar weer met hun vingertje.  Maar deze morgen heb ik wraak kunnen nemen.  Deze morgen kwam de man snel even langs om goedendag te zeggen vooraleer hij weer voor een dag zou verdwijnen.   Hij stak zijn neus wat dichter tegen de tralies en ik deed of ik wilde likken.  Blijkbaar vinden mensen dat cool als een konijn likt.  Dus ik deed alsof en toen hij nog een klein beetje dichter was heb ik eens hard in zijne neus gebeten.  Het zal hem leren mij opsluiten. Haha.

 

Met  konijnengroeten

 

Uw Fonz


08:24 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

woehaa! welken idioot heeft jullie wijsgemaakt dat je een kakbakske met kattekorrels moet zetten? sjogne, die kakt toch gewoon in zijn zaagselbedje? of in zijn nestje van hooi?
ja fonz: bijt maar ne keer goed in die wijsneus zijne patat!

Gepost door: Lord cms | 24-03-05

De bedoeling van die korrels is dat het zo niet stinkt. Op dat zaagsel of dat hooi begint da goed te ruiken zenne. Zelfs met de regelmaat waarop wij zijn kot schoonmaken.

Gepost door: Péke | 24-03-05

DA STINKT NIET leugenaar

Gepost door: Fonz | 24-03-05

Is dat een vrouwelijk konijn????? mannekens doen zoiets niet.....

Gepost door: pepino | 24-03-05

Mannelijk maar met klootjes. Voorlopig toch.

Gepost door: Péke | 24-03-05

stinker! weette van wa tuw oren plathange beste Fonz: van de stank!!!
ge stinkt! daarom moest ook uw illustere voorganger de Nous I verdwijnen uit de CMS-clan...jaja die is namelijk matriarchaal georganiseerd dus moeder de madam had alles voor het zegen...dat uw illustere voorganger het behang, de gordijnen en de raamkozijnen ietwat had herwerkt, zat er ook voor iets tussen natuurlijk, doch dat wilden wij niet geweten hebben...lol
zindelijk dat was de Nous I wel eigenlijk...lol
en bijten in mijn neus deed ie ook niet :p
stouterd!

Gepost door: Lord CMS | 24-03-05

Een goede buikspreker....... zou je zijn Péke....eigenlijk nog geen slecht gedacht zijn....een sprekend konijn....

Gepost door: pepino | 24-03-05

Volgens shrink Tink.. ..ben je in een vorig leven toch een konijn geweest.
Zo goed dat jij je erin kan verplaatsen !! Lol

Gepost door: Tinkerbell | 24-03-05

GO FONZ GO! Waar kan ik me inschrijven in de Fonzfan-club?

Gepost door: Spinning Dude | 24-03-05

De commentaren zijn gesloten.