15-04-05

Zoektocht naar een piste

Ik ging gisteren eindelijk eens werk maken van een plaats om te gaan lopen.  En niet zomaar wat in de bossen want, ten eerste, die zijn er thuis niet en ten tweede, dan kan ik geen afstanden bepalen.

Ik trok dus naar de plaatselijke atletiekpiste.  Die ligt in het al even plaatselijke voetbalstadion.  Een groot stadion van in de goede oude tijd dat D nog in eerste klasse speelde.  Nu hobbelen die prutsers rond in vierde klasse maar het stadion is er natuurlijk nog.  Spijtig genoeg ligt er rond die indrukwekkende piste ook een indrukwekkend hek en ik moest dus eerst even checken of dat open was. 

Na het aanspreken van vier mensen bleek dat de piste inderdaad open was voor ‘amateurs’, tsss, maar dat dat alleen was tijdens de openingsuren van ‘de mannen van ’t stad’.  Ik kon mij wel inschrijven bij de atletiekclub, dat kost 50 euro per jaar en dan kan ik dinsdag en donderdag komen trainen.  Jeuj. 

Dat is niet mijn bedoeling, ik wil gewoon wat lopen.

Volgende dorp dan.  Daar zou bij de sporthal een Finse piste moeten liggen.

En inderdaad, in A lag een Finse piste.  En op die Finse piste waren ze juist bezig met het start-to-run schema van Mieke Boeckx.  Wie daar meer over wil weten moet maar eens bij Pinnie gaan lezen. 

Vier afstanden hebben ze daar op die piste: 300m, 500m, 670m en 1200m.

Vol goede moed begon bibip aan zijn eerste toertjes… jawadde.  Dat was lang geleden.

Ik had door mijn zoektocht naar de perfecte piste niet veel tijd meer over dus ik heb een kwartier (+/- 2km 670) kunnen lopen en ik moet eerlijk bekennen dat dat al genoeg was.  Ik zal hier bij gelegenheid eens mijn besttijden noteren.  Dan word ik misschien een beetje gemotiveerd. 

 

Btw:  ’T IS VRIJDAG08:58 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

't Is vrijdag ... en dan kijken we niet op een dt-fout meer of minder hè?

;-)

Gepost door: liza | 15-04-05

Go go Péke!!! Blijven gaan, blijven gaan, al is't maar een kwartiertje...

Besttijden, foto's, verslagskes, ... smijt hier alles maar op, dan kunnen we allemaal mee volgen en hebde gij wat extra motivatie om te blijven lopen! Iedereen content... ;-)

Gepost door: Pinnie | 15-04-05

Miljaarde Liza dt-fouten zijn altijd schandalig. Ook op vrijdag. Ik schrijf hier begot elke keer weer een fout. En altijd moete gij dat weer aan de grote klok hangen he... nondenonde. Kunde dat niet gewoon mailen nee :-p
Ik zal mijn best doen Pinnie... maar 't zijn wel vieze afstanden he. De 500 meter is nu niet direct een olympische discipline...

Gepost door: Péke | 15-04-05

Watte? Jij loopt bijna drie kilometer op nog geen kwartier tijd en beweert niet in vorm te zijn?! o jee, is mijn conditie dan zo slecht... ik snak al naar adem na 1 kilometertje en ik heb daar ongeveer evenveel tijd voor nodig. Ehum.

Gepost door: An | 15-04-05

het zou mijn botten nogal varen...... .......Péke....zou Fonz niet als target kunnen dienen....?? Nog een prettige dag verder.....

Gepost door: pepino | 15-04-05

@Pepino Ik weet het niet. Tinkerbell heeft me dat ook al aangeraden maar ik vrees dat ik hem niet ga kunnen volgen. Daarbij, zie dat hij in een konijnenpijp sukkelt.... daar raak ik niet in zenne.

Gepost door: Péke | 15-04-05

Konijnenpijp Alhoewel, ge gaat u daar misschien goed voelen! Tussen al die andere bollekes (lees=konijnenkeutels) ! hahaha

Ja sorry tis idd vrijdag, dan komt Bell regelmatig een boven, gnagnagna!

(en ik had uw dt fout nog niet gezien, moest Liza er niks ven gezegd hebben)

Gepost door: Tinkerbell | 15-04-05

Hoe? Staat er nu nog één in?

Gepost door: Péke | 15-04-05

Ah ja! Tis niet 't stad, maar de stad!
Als we toch moeilijk willen gaan doen :oD

Gepost door: Tinkerbell | 15-04-05

De commentaren zijn gesloten.