06-05-05

Stillekes

Het is stilletjes in Vlaanderenland.   Ik behoor blijkbaar tot de weinige gelukkigen die werkt vandaag.  Geen kat op de baan, maar dan ook echt niemand.  Zeven km aan een stuk niemand gezien.  Aan het station plaats zat om te parkeren, vier man op het perron en een lege trein.  Ik dacht dat de wereldbevolking gestorven was.  De skinhead met zijn leren frakske die een stationnetje verder opstapte moet dat ook gedacht hebben want iets later begon hij, zich niet bewust van mijn aanwezigheid, luidkeels mee te kwelen met zijn MP3-spelertje dat veel te hard stond. “It’s the fiiinal countdooown toediedoedie toediedoetietoe” Ik liet van het schrikken mijn boek vallen verdorie.  Zo vals. 

Mijn aanwezigheid was bemerkt en leverde een algehele stilte op aan de andere kant van de wagon.  Een beetje geprul en even later verdreef zware hardcore de ongemakkelijke stilte die ontstaan was nadat skinnie zijn imago zag kelderen.  Hij liet een dikke boer en begon toen mee te humhumhummen op de muziek alsof er niets gebeurd was.  Image is everything.  Ik heb mij een wagonnetje verder gezet zodat hij terug kon naar zijn andere genre als hij dat wou.

En zelfs in Brussel loopt geen kat rond.  Het station is zo goed als leeg, er is bijna geen verkeer en de liften stonden allemaal beneden in het gebouw.  Niks wachten dus. 

Ik ga mij hier vervelen vandaag.  Néke is shoppen, de collega’s hebben verlof.  Niemand om mee te babbelen, niemand om mee te mailen…  Heel alleen en verlaten.

 

Dus, help mij door de dag, links staat een knoppeke… Gebruik dat nu toch eens voor ne keer gedekke.  Mail mij…  Mmmmmmmaaaaaaaiiiiiiiiilllllllllll mmmmmmmmiiiiiiiijjjjjjjjj.

 

Ik ga seffens wat van de final countdown zingen denk ik.
08:02 Gepost door P | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

jaja Gij wist blijkbaar niet dat de apocalyps gisterennacht plaatsgevonden heeft. Denkt ge dat het toeval was dat dieje skinhead the final countdown aant meezingen was? Anderzijds, skinheads have more hair than brains :-)

Gepost door: fILLE | 06-05-05

Trek het je niet aan ik ben ook helemaal alleen! :D

Gepost door: Anne | 06-05-05

eila ik ben hier ook ze 4 verdiepen hoger dan gij, lol
en ik hoor gebabbel...er zitten hoier stofmuizen op de gang...

Gepost door: Lord CMS | 06-05-05

hoop hoop echt uit heel mijn hart dat de vrijdag rap gedaan goe weekend

Gepost door: nadin | 06-05-05

zalig... ik vond het fantastisch vanmorgen op de baan ... niemand die mij in de weg reed, ideaal :-)
nu ja het mocht natuurlijk wel al vrijdagavond zijn natuurlijk...

Gepost door: Dana | 06-05-05

sukkelke toch ik moet ook werken vandaag, tot 21u... Bedenk is wat voor idiote dingen ge allemaal kunt uithalen op het werk, hihi!

Gepost door: Piranake | 06-05-05

LOL péke jongen, der zit daar nog ergens nen verdwaalden ziel zulle. Ga elkaar zoeken, manielen met twee is ook leuk

Gepost door: Dafke | 06-05-05

wette wa zet uw koptelefoon op
zing luidkeels mee met alle liekes op de radio
vergeet dat vooral niet op te nemen
kunnen wij die thuis zitten te werken/studeren
ook eens goe lachen!
den dag zal rap om zijn!

Gepost door: ac | 06-05-05

SKINHEAD UIT TREIN GEGOOID.... meldden ze vanmorgen op het nieuws....tiens Péke....blijkbaar goed werk geleverd en al goed dat jij de boel recht houdt....Vroeger nam in nooit verlof in juli....en dan was het de baan echt zalig om te rijden......prettige dag nog bij de kiekefretters.....:-)pepino.

Gepost door: pepino | 06-05-05

Aha!! Nu weet ik waar al dat volk in Antwerpen vandaan kwam! Heel België zat daar!

Gepost door: Tinkerbell | 08-05-05

De commentaren zijn gesloten.