23-05-05

Vroem vroem tuttuut

Zondagmiddag, grote markt St-Truiden,  de zon schijnt en op het terras van café De Bron wacht hij geduldig op zijn "date".   De zomerse verschijning die in de verte nadert wappert eens met haar blonde haren en tovert een glimlach op het gezicht.   Hij wenst haar proficiat en geeft haar een kus. Zij wil er drie.   Vrouwen, geef ze een vinger en ze nemen de rest van het lichaam er ineens bij.  Allee, bij wijze van spreken natuurlijk.

 

Eerst iets gedronken, daarna naar het toilet en daarna met de gevleugelde koets met de vele paarden naar een tuningshow.  Inderdaad, lady Tink en Péke hadden voor de tweede keer in even veel weken tijd afgesproken op een auto-event.  Toegegeven, tuning is niet mijn ding maar er waren ook sprintjes gepland en racen is wel mijn ding.  Auto’s zijn mijn ding.  Mooie auto’s dan.  Lady Tink, die ondertussen al weer naar het toilet moest, vond het nodig om een plassende manspersoon aan te spreken met de gezegende woorden “Maar gij hebt geluk weet ge dat.”  Spijtig genoeg sprak ze iets te luid zodat de manspersoon in kwestie zich nogal ongemakkelijk gevoeld moet hebben nu hij wist dat hij werd bekeken.  Over de ongemakkelijkheid die mij overviel zwijg ik best.  Ik kan mij volledig in de man zijn plaats stellen.  Nu ja, het is zijn eigen schuld.  Ik ga toch ook niet vlak langs de weg mijn charlewieter uitlaten.  Als het moet, kruip dan in de bosjes.

 

Groot drama, bleek wat verder.  De sprintjes waren afgelast.  Het enige wat er te zien was, waren uitgebouwde auto’s, (sommige mooi, hoewel ik er nooit zo mee rijden, andere afgrijselijk), een paar kraampjes met snoep (tuning mensen eten graag haribo-snoepjes blijkbaar) en hamburgers, een kraampje met minuscule strings met automerken op (voor de echte freaks, bij voorkeur de vrouwelijke) en last but not least toiletten voor de plasstop.

Veel raar volk ook.  Met T-shirten bedrukt met teksten alla “Fuck me, I’m famous”, “I’m not deaf, I’m ignoring you” en uiteraard de klassieker “Snellen  Eddy”  Kortgerokte dames en witte behaarde benen onder een korte mannenbroek, , decollete’s tot aan de navel en halfnaakte heren, blote gepiercete buiken en dikke kwabbelende bierpensen … Die mannen bouwen hun auto’s uit, bouwen hun vrouwen uit en dan schiet er niets over om zichzelf een beetje te fatsoeneren.  Sorry dames de tuningwereld blijft verstoken van de schoon venten volgens Lady Tink.  Ik heb daar niet zo op gelet.  Na een kort totaalbeeld te hebben opgebouwd heb ik me vooral gericht op één bepaald minirokje.  After all, I’m only human.

 

Daarna nog een lekker ijsje gaan eten tussen de bomma’s bij Vica in St-Truiden en iets gaan drinken op het terras van de Elfurenmis.  Ik hou van de zomer.
10:22 Gepost door P | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

als ek terugdenk aan the fast and the furious, ja, dan zit er wel knap volk tussen :D

Gepost door: Anne | 23-05-05

Vica is idd een heel goed ijssalonnetje! En ik blijf erbij dat er ergens ne Johnny in u verborgen zit!! Nèh!

Gepost door: liza | 23-05-05

Mmmmm ja een ijsje van Vica dat hoort erbij als je in Sintruin geweest bent..:o)
Ofwel op de Hasseltsesteenweg bij Limone... ook niet te versmaden...:o)))

Gepost door: Lizy | 23-05-05

next imte take me with you :p
maar niet in de limburg begot

Gepost door: LOrd cms | 23-05-05

Verdorie Lord CMS!!! Ik ben in Gent geweest voor u hè meneer! En dan wilt gij niet naar Limburg komen, gij zijt ne schone gij!

Enne, die pipi-langs-de-weg-vent was toch niet zo beschaamd als Péke hier laat doorschemeren. Hij zelfs met plezier iets terug, in de trant van dat ik gelijk was of zoiets, ik heb het niet zo goed verstaan.
En Limone, Lizy, bij mij in de buurt hebben we Melone, dat is ook van Limone= heerlijke ijs!

Gepost door: Tinkerbell | 23-05-05

maar DAT....minirokje.... ...had Péke natuurlijk wel gezien.....

Gepost door: pepino | 23-05-05

ik heb nen t-shirt aan met i'm not deaf, i'm just ignoring you op :-)

Gepost door: fILLE | 23-05-05

En ik die dacht dat zoiets enkel voor Johnys en Marienas was. Je hebt mijn ogen geopend en mijn mening doen herzien. Thx:-)

Gepost door: Yapede | 23-05-05

De commentaren zijn gesloten.