04-06-05

Razend, woest, furieus, moordlustig,...en toch o zo blij

Ik ben vandaag naar Venetië geweest. Ik had daar zoveel over willen schrijven.  Ik was ook van plan om daar nu iets over te schrijven, vlak nadat ik thuis kwam.  Maar 't zit er voor de moment niet in.  Het is nu kwart na drie.  Ik heb de afgelopen twee uur en tien minuten in de kou gestaan bij de politie.

Voor de moment ben ik dus razend en serieus pissed op nen dikke vette zatlap die op vier meter voor mijne neus met ne klotegolf, die dan nog niet eens van hem was, een straatje wilde inslaan.
 
Ik ben woest omdat dieje rotte zatlap dan nog het lef had om gewoon weg te wandelen terwijl ik de politie aan het bellen was en tot nu toe nog niet terug gevonden is.

Ik ben moordlustig omdat mijn auto hier nu voor de deur staat met een kapotte linkervoorkant die ik in het midden van zijn motorblok heb geboord, met een kapotte linkerflank omdat zijn strontgolfke de rest heeft bekrast, met een kapotte rechterflank omdat hij mij tegen een andere auto heeft geslingerd en met een kapotte snuit omdat ik ten eerste hem geraakt heb en ten tweede de auto wonderwel tussen een verkeersbord en een wegwijzer tegen een amsterdammertje heb geplant.  Alleen mijn kont is nog in orde.

Ik ben o zo blij omdat ik een grote wagen heb gekocht, omdat ik ABS heb, omdat ik tussen die twee palen ben gevlogen in plaats van er op, omdat ik hem in zijn motorblok heb geraakt en hij mij niet in mijn deur en omdat ik hier nu nog kan zitten typen in plaats van half uiteen in het ziekenhuis te liggen.

Lord CMS, ik heb uw slagzwaard nodig.  Ik ga preparé maken.


03:13 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hola Wreed accident precies. Maar goed dat ge zelf niks voorhebt. Voor mijn part mogen ze diejen andere een levenslang rijverbod geven.

Gepost door: fILLE | 04-06-05

Accident Hiervoor hebben ze dus verkeersagressie uitgelokt. Eerst den andere op zijn gezicht meppen zodat hij efkes blijft liggen en dan pas de politie bellen zodat hij niet kan gaan lopen.

Alle gekheid op een stokje. Het is natuurlijk nooit fijn om een ongeluk te hebben, maar materiele schade kan hersteld of vervangen worden. Wees gewoon blij dat je zelf niets hebt.

Gepost door: Young Crazy Fool | 04-06-05

peke ik zeg het niet graag maar ik laat het fijne werk aan u over, ik ga er met de grove borstel( ik beodel grof slagzwaard op af) en dan mag jij het fijntjes vermalen tot préparé :-)
verdikke! man! dat klinkt verschrikkelijk om mee te maken, eerst geramd worden dan weggeslingerd en die twee palen zien apsserden voor uw ogen en gelukkig er tussen om dan in die reflex van opluchtign toch nog ergens tegen te knallen...

hier thuis is er voor de zoveelste keer in een paar maanden ook weer een auot per total, niet te mijne,
hoogstens ben ik daarnet geflitst aan 135 kilometer op de teller...(da's denkik veilig?) ik heb niets gezien in de spiegels, behalve die ferm goed verdoken flikkebak verdomme)

jaja the roas's are dangerous these time methinks!

Gepost door: Lord cms | 04-06-05

De mannen die de gaz doen brannen Das klotenboel jong :( Nie tof voor u dat te horen. Die machteloosheid eh........

Gepost door: koninkske | 06-06-05

De commentaren zijn gesloten.