15-06-05

Blogdinges

Al die bloggers willen elkaars smoelwerk tegenwoordig zien.  Voor mij is dat niet zo erg. De lelijkste zie ik toch alleen maar in de spiegel dus ik ga graag mee.  Ik vind internetrelaties sowieso maar iets bizar.  Ik hou van bloggen maar ik plak graag een gezicht op die tekstjes.  En dat gaat alleen maar als ik meega als ze van die lumineuze blog-events organiseren.

Spikkie en Tinkerbell zijn een paar van de drijvende krachten hierachter.  Spikkie wil graag iets megagroots organiseren terwijl Tinkerbell gewoon volk zocht om naar een film te gaan zien die niemand in haar directe omgeving wilde zien.  Best wel slim dacht ik zo.

 

Enfin, zaterdagavond, halfacht, supercity Leuven.  Dat was de afspraak.  Néke, Fille, Tinkerbell, CMS en ondergetekende waren al wat vroeger aanwezig.  Ieder voor zijn eigen redenen.  CMS wilde Tinkerbell graag wat vroeger zien en zij spraken dus wat vroeger af.  Fille en Néke gaan met mij mee omdat ze niet met de auto rijden en ik... tja, aangezien ik vorige week gevochten heb met een verroeste golf en zodoende zonder stalen ros zit moest ik wel mee met Tinkerbell.  Niet dat ik dat erg vind natuurlijk.  Verre van.

De orders van hare laagvliegerigheid waren duidelijk, om halfvijf zou ze er zijn.  Om halfvijf zaten drie jongmensen geduldig in een paarse zetel te wachten op de rijdende snelheidsovertreding uit Limburg toen er een sms'ke binnenkwam.  Madam was verkeerd gereden.  Iets daarna nog een sms'ke.  CMS kwam ook later.  Spreek dan al ne keer af, zijt dan al ne keer op tijd, tsss.

 

Iets na vijf doken we dan toch eindelijk de tunnel onder het stationsplein binnen.  De goedkoopste parking in Leuven city.  Stom natuurlijk aangezien Fille op het lumineuze gedacht kwam om aan de andere kant van Leuven in de Irish Pub een potteke te gaan pakken.  Ach ja, wandelen is gezond.  Niemand stond er toen bij stil dat de terugtocht in het gezelschap van de tijdens een wandeling lichtjes aan ADHD lijdende CMS zou moeten gebeuren.  Een romantische strandwandeling in het gezelschap van Lord CMS kan beter per fiets gebeuren als u hem wilt bijhouden dames.  Gewoon ter informatie.

CMS vervoegde het gezelschap en trok onmiddellijk de aandacht van een kwijlende vrouwelijke tweeling op zich.  Het feit dat ze ongeveer hetzelfde aanhadden als zijne lordship was daar waarschijnlijk niet vreemd aan.  Om verdere problemen te vermijden werd besloten om een hapje te gaan eten in het enige restaurant in Leuven waar men de bevolking waarschuwt dat ze hun paraplu niet mogen vergeten.  Onnodig nog te vermelden dat CMS dat nu net wel deed.  Het feit dat we allen een ander drankje en toch hetzelfde eten bestelde vond de oberin van dienst wel grappig.  Zij lachte, wij niet.  De spaghetti was lekker, al hing hij bijna over Néke's hoofd.  Waarschijnlijk een mislukte wraakactie omdat we niet gelachen hadden met dat wat zij zo grappig vond. 

 

De terugtocht naar de supercity gebeurde onder leiding van Lord CMS die als een mes door een bende bejaarde toeristen sneed, ons in zijn kielzog meetrekkend.  De geur van oude mensen maakt hem woest, het wachten op medebloggers ongeduldig. 

Spikkie dook als eerste op, Hephi kwam iets later.  Ik vind het nog altijd chique dat ze zomaar op een bende die ze niet kennen toegestapt zijn.  Ik heb dat groepje keer per keer leren kennen, zij werden in de hoop gegooid.  Maar ze hebben zich goed gered.

Néke en ik zijn dan naar "In Good Company" gaan kijken, "Sin City" hadden we al gezien en deze nog niet.  Melige film.  13 in een dozijn film.  Eentje om op tv te zien.

 

Na de film nam Hephi afscheid, hij had nog een andere date gepland en trok het hart van Leuven weer in.  Tientjuh kwam in de plaats.  De lichtjes gewijzigde groep trok naar het station om iets te gaan drinken in de ik-weet-niet-wat-maar-ik-ga-er-niet-meer-hene.  Ze begonnen ons daar zachtjes duidelijk te maken dat we moesten oprotten dus zijn we verder getrokken naar den Appel.  Néke vond dat ze toch minstens iets over haar geworpen moest krijgen dus voegde ze de daad bij het woord en goot een deel van haar thee op zichzelf en op Fille.  't Zal em leren naast haar te gaan zitten.  De overkant is altijd de veiligste kant.

 

Seconden, minuten en uren vlogen voorbij en het afscheid kwam dichter.  Iedereen droop weer af naar zijn respectievelijke provincie. 

Néke en ik naar Fonz die weer pissed was dat em niet mocht meegaan.  Of was het omdat Tinkerbell het aan hem beloofde bosje weegbree niet bij zich had...?08:25 Gepost door P | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Heb je foto's van iedereen getrokken? Of heb je daar weer niet aan gedacht?
Als ik toch niet mee ben, hé...
Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 15-06-05

Heb je foto's van iedereen getrokken? Of heb je daar weer niet aan gedacht?
Als ik toch niet mee ben, hé...
Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 15-06-05

En ik zal geen twee keren typen.
Aheum...

Grumbel
grumbel
GDB

Gepost door: GDB | 15-06-05

Tof... die blogmeetings en ja, onzen CMS is een specialke, nen echt wijzen gast. :)

Gepost door: Lara | 15-06-05

tedoemme De volgende keer zal ik ook eens tijd moeten vrijmaken om met die gezellige bende van jullie op stap te gaan :)

Gepost door: An | 15-06-05

ja ik haat het als ik de strazt wl overteken en een troep bejaarden komt voor mijn voeten voorbijsloefen...
ik haat rode lichten, ik haat vertraging in mijn onderweg zijn van punt A naar B
maar ik hou van jullie mijn lieve bloggenootjes! :D

Gepost door: Lord CMS | 15-06-05

Ik vroeg me al af waar het toch maar bleef, het verwijt van de weegbree ;oD

Gepost door: Tinkerbell | 15-06-05

Enne.. euh.. dat van de spaghetti..dat had ik zo nog niet bekeken :oD

Super geschreven!

Gepost door: Tinkerbell | 15-06-05

meeting tis kweenie oe grappig om al die verslagen te lezen in jullie blogs. iedereen interpreteert het op zijn manier....nice!

Gepost door: liese | 15-06-05

En... Hoe was het examen Spaans?

Groetjes

Gepost door: emiel | 15-06-05

Ah zo een blogbijeenkomst??? Ik zit achter!

Gepost door: lena | 15-06-05

jaja, maak mij maar alweer jaloers dat ik niet meekon ;o)Wacht maar, tegen dat ene weekend over een paar weken, zal ik samenspannen met de Fonz ;o)

Gepost door: Anne | 15-06-05

weeral iets gemist precies:-) maar t was plezant zo te horen goezo :-)

Gepost door: willy | 15-06-05

De commentaren zijn gesloten.