04-07-05

Werken in de L

Voila, mijn eerste twee dagen werken in de L zitten er op.  Donderdag van 18u tot 23u en gisteren van 15u tot 22.30u.  Dat valt allemaal goed mee.  Het is zeker niet zo makkelijk als het eruit ziet.  Zeker dat tappen van een pint niet gedekke.  Maar het begint te lukken.  In plaats van schuim met een lekske bier krijgen ze nu al bier met een kraagske schuim voorgeschoteld.  Niet slecht toch?

Ik heb nog niks affrontelijk meegemaakt. Ik ben nog niet met een plateau glazen flagrant de grond op gegaan.  Ik heb nog geen koffie’s over een bejaarde bomma gegoten, geen glas plat water over knappe dames met een wit bloesje, geen ijskoud frisdrank over opdringerige macho’s… niks van dat alles.  Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik gisteren de ganse dag achter de toog heb gestaan maar donderdag heb ik opgediend.  En toen is er ook niks mis gegaan.

Er heeft nog geen oud madammeke in mijn achtersteven genepen.  Eentje was ongetwijfeld de leukste thuis als de vuilbakken buiten staan.  Ze vroeg nog wat extra melk en toen ze die kreeg zei ze dat ze geen geld had voor een borstvergroting dus nu had ze toch de melk al.  Heel waarschijnlijk een enorm grappige mop in 1925 maar ik snapte ze niet echt.  Ofwel moet ik er nog een beetje inkomen.

 

Wat wel weer typerend was… ze dachten weer dat ik een homo ben.  Waarom denkt iedereen dat ik homo ben?  Niet dat ik dat een belediging vind maar ik wil wel eens weten waarom iedereen dat denkt.  Donderdag, toen de patron mij aan het helpen was om te laten zien hoe hij wilde dat ik mijn hemd aandeed zei hij al dat de mensen zouden denken dat daar twee “jeanetten” stonden (zijn woordkeuze, niet de mijne) maar toen vond ik dat niet abnormaal. Maar gisteren stond ik met mijn twee homoseksuele collega’s achter de toog en zei hij: “Voila, mijn drie homo’s op een rijtje.”

Mijn blik moet boekdelen gesproken hebben:

“Of zijt gij geen homo Péke?”

“Nee, waarom zou ik homo zijn?”

“Ah ik weet niet, ik dacht dat.  Allee, gij zijt dus niet voor de mannen?  Nooit geweest ook niet?”

“Maar nee, ik ben altijd voor de vrouwen geweest, ik woon zelfs al samen.”

“Met uw vriendin dan?”

Neeje, met een marsmannetje met een identiteitscrisis…  “Jaja, met mijn vriendin he.  Met Néke.  Ze komt straks ook, dan kunde zien dat ik niet lieg.”

“Allee vooruit, da’s goed.  Ik dacht dat gewoon… maar allee, nog ne man in mijn kot dus.”

Begon de dichtstbijzijnde homo:

“Allee sèg, nooit verliefd geweest op ne man.  Nooit van plan verliefd te worden op ne man?”

“Dat zit toch niet in mijnen agenda ingepland nee.  Sorry.”

“Tja, spijtig he…  Ik was juist alleen.”

En weg was em.

Ik denk dat ik daar nog wat ga meemaken.


09:11 Gepost door P | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

... no comment...alleen aant gieren vant lachen :-d

Gepost door: liese | 04-07-05

. Das het nadeel van teveel 'de nieuwe man' te zijn hé. Of sla ik de bal daar ook mis?

Gepost door: Hephi | 04-07-05

Tja Waarom denken ze dat? Omdat mannen achter de toog idd heel vaak homo zijn. Maar niet altijd, da's waar! En ik kan het weten :-) Maar wat hephi zegt kan er ook wel iets mee te maken hebben misschien. Ge zijt wel een beetje nieuwe man hè. Helpen in het huishouden en u netjes (laten) aankleden volgens de laatste nieuwe trends enzo, hip de-heren-maken-de-man-kapsel enzo (en ge had waarschijnlijk uw Bikkembergsschoentjes aan, dat is ook een hint voor homo's volgens mij!!!)

Gepost door: liza | 04-07-05

@Liza Ik had mijn schoentjes niet aan nee. En ik heb die bijna nog nooit aangedaan. Ik schaam me half om die aan te doen. Nu gaan de mensen denken dat ik een irritant snobke ben :'(.
:-D

Gepost door: Péke | 04-07-05

ik denk dat ik het niet weet waarom ze dat denken

Gepost door: Lord CMS | 04-07-05

ik denk dat ik het niet weet waarom ze dat denken

Gepost door: Lord CMS | 04-07-05

Grinnik Nu maak je me toch benieuwd. We zullen eens moeten afspreken zodat ik je in levende lijve kan 'bewonderen'. Als je homo bent, zal ik het wel zien. Ik "pik" ze er zo uit. lol !

Gepost door: An | 04-07-05

@An Ge pikt ze eruit? Uwe vent zal content zijn... :-D

Gepost door: Péke | 04-07-05

Woehahaha Gij ziet er goed uit , das een feit. En de mannen zullen dat ook opvallen hè! Ze kunnen maar proberen! Maar ge hebt geen homotrekskes als ge het mij vraagt hoor..

Gepost door: Tinkerbell | 04-07-05

Hoe? Gij zijt er gene? Ge weet dat wel goed weg te steken ;-)

Gepost door: fILLE | 04-07-05

De commentaren zijn gesloten.