22-08-05

Bip bip tuuuuuuut

Computers zijn rotdingen.  Als ze werken is er geen probleem, maar als ze niet werken dan heb je er alleen maar last van.  Sinds ik niet meer onder het ouderlijke dak woon heb ik geen last meer met computers.  Dat beestje staat op zijn plaatsje en spint en draait zonder problemen.  Toen ik nog onder het ouderlijke dak woonde was dat effe anders.  Daar had dat ding constant virussen, spambrol en andere minder interessante ziektes.

De papa plachtte dan altijd iets te roepen in de zin van: “Awel, hebde het weer naar de knoppen gekregen?  Op het werk is er nooit iets aan die pc’s en hier is die constant naar de knoppen.”

Péke was de enige die op een iet of wat deftige manier met de moderne middelen kon werken dus Péke was ook de schuldige als het weer eens niet ging.  Ontkennen was onnodig, het hielp toch niet.  De papa en broertje deden daar niks mee.  Alleen wat rondsurfen en wat naar de mail kijken.  Naar vettige sites gaan ja.  En denken dat gratis sex inderdaad gratis is.  De snuggeren.

Vorige week was het weer zo ver.  Ik kreeg weer een smsje. Of ik eens kon komen kijken naar de ouderlijke computer.  Hij was wat ziekskes.

 

Heel de zaterdag heb ik daaraan zitten prullen.  Alle mogelijke programma’s erop los gelaten.  Spybot S&D, Adaware, Trojanhunter, virusscanner, registrycleaner…  Meer dan 200 eigenaardige bestanden en weet ik wat nog allemaal zijn er afgevlogen.  Zo goed als alles eraf gezwierd.  Zogoed als, want er zaten er nog twee of drie op.  Iets van een trojan downloader ofzo.  Daarvoor moest ik eens op internet gaan piepen.  Terug naar huis gereden dus.  Opgezocht, afgedrukt, weer naar de ouders en gedaan wat er op het papierke stond.  De registrysleutels verwijderd, de bestanden verwijderd en opnieuw opgestart.  Niks meer te vinden.

 

Opgelost!!! Internet opgezet…taratataaaaaaam, opnieuw 125 rotzakskes binnengehaald.  Zat er blijkbaar nog iets op.

Als em nu nog ene keer een bestandje opendoet van iemand die dat em niet kent dan deinstalleer ik zijne modem.  Dan is’t ook gedaan.

Hoeveel kost een abonnement op de playboy trouwens?


14:23 Gepost door P | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Laat de mens zijn plezier... ...dan ziet hij u af en toe nog eens werken....ge zijt zelf toch niet vies van een mooie dame zeker?

Gepost door: Spikkie | 22-08-05

Lol Bij ons van hetzelfde! Mijn pa is nu gelukkig wel al zover dat hij zelf virussen kan verwijderen meestal, maar hij heeft er ook constant last van. Volgens hem ligt het aan Internet Explorer en is er met Mozilla Firefox minder kans op virussen. Maar toch valt de computer zo nu en dan stil om god weet welke reden. Ik surf op mijne laptop al een jaar gewoon met Explorer en heb nergens last van... vreemd toch... :-)

Gepost door: liza | 22-08-05

hmm ik begin uwen pa toch met andere ogen te bekijken opeens :s

www.ewigo.com
die haalde dingen van mijn pc die niets anders kon ontdekken...

Gepost door: lord cms | 22-08-05

een abonnement op playboy? dunno...vraag eens aan cms...

Gepost door: liese | 22-08-05

hitmanpro laten draaien (pc doctor aanvinken), tas koffie drinken, micky soft zijne antispyware is laten draaien, weer koffie, en is een online scan doen bij panda.
Meestal zijn die drie combinaties goed voor een pc die spint als een naaimachientje.

Gepost door: johan | 22-08-05

@liese lol :-)

Gepost door: fILLE | 22-08-05

hahahaha nee, wij hebben hier thuis ver nooit last van zoiets... 't Is alweer eens een jaar geleden. Die stomme virussen ook :s

Gepost door: Anne | 22-08-05

Eigenlijk zou ik voor de goede orde nog moeten vermelden dat het hier gaat over een prehistorisch geval. Voor de kenners een "Celeron 300 en een prutske" waar alleen maar windows 98 op ronddraait. Enfin, ronddraaien is veel gezegd. Hitman pro is dus geen optie omdat dat enkel werkt vanaf 2000 dacht ik. Ewigo heb ik al geprobeerd en de Bill zijn spyware dinges... daar moet ik zo niet van hebben :-)
Ik stimuleer hem een nieuwe pc te kopen. Misschien moest ik gewoon maar eens zeggen dat het niet meer te maken is :-D

Gepost door: Péke | 22-08-05

Pc's Ik moet ook altijd in de buurt en bij kennissen pc - problemen oplossen. Niet dat ik dat erg vind, maar het is toch wel een van de nadelen soms als je wat met pc's overweg kunt.

Gepost door: Young Crazy Fool | 22-08-05

Jaja Ik heb altijd hetzelfde voor bij Mijnheer Pastoor.
Ik vind daar ook altijd rare (lees: vettige) cookies en zo op...
Maar ik heb het hem nog niet durven vragen.

Gepost door: Spinning Dude | 22-08-05

om eerlijk te zijn....ik ben een groentje...ik heb nog nooit een virus op mijn computer gehad....(en ik heb toch wel al 8 jaar een computer, waarvan 7 jaar met internet)....

Gepost door: liese | 22-08-05

Klinkt heel herkenbaar. Zij maar surfen op sites die niet koosjer zijn en de rest kan het oplossen :-)

Gepost door: yapede | 22-08-05

*** Ja de kans is heel groot om virussen binnen te krijgen als ge naar die sex-site's gaat.
Beste middel is daar gewoon wegblijven.
Mijn pc is inmiddels 2 jaar oud en staat gans de dag open en nog nooit een probleem gehad.

Gepost door: Borriquito | 22-08-05

Gnagnagna de perfecte wraak: mn pck'ke op mijn werk zit ook vol met viruskes! En waarom? Omdat ik niet meer op de blogs kan wegens blokkage door meneer 'ge weet wel wie' en ik nu, om mn tijd te doden, een beetje van hot naar her rondsurf.
Met Lyric-sites te openen krijg je dus ook virusjes binnen! Nèh! Juist tegoei!

Gepost door: Tinkerbell | 22-08-05

. Zet er ne Linux op. Uwe pa zal keicontent zijn! =P

Gepost door: Coltrui | 23-08-05

Zo is dat hier ook altijd. Als er iets mis is met de computer heb kik het aaaaltijd gedaan, omdat ik er het meeste van afweet. En tzijn zij die er niks van afweten dat em meestal kapot doen verdomme.
Khad zo ooit is een programma geinstalleerd voor italiaans te leren, 2 dagen later stond er zo'n seksprogramma op int italiaans: da kwam dan door mijn programma voor italiaans te leren, da was reclame. Yeah right *roloog*

Gepost door: Kaatje | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.