27-09-05

Lord Of The Rings real life experience

Soms krijg ik echt de kriebels van onze Fonz.  De laatste tijd is hij niet meer uit de zetel weg te slaan.  Vanaf het moment dat ik mijn gespierde onderkant in de zetel neerplant en mijn prachtig gepedicuurde voeten op het salontafeltje zwier, is hij ook van de partij.  De vloer is te min voor meneer.  Ofwel bevriezen zijn kleine klootjes op de kouder wordende tegels.  Dat zou ook kunnen.  Edoch, dan zou hij even goed op de mat kunnen gaan liggen.  Die wordt niet kouder.  Maar nee, meneer moet naast mij in de zetel zitten.  Of op mijn schoot.  Aangezien hij mij, na al die maanden, nog altijd als kakbak gebruikt, wordt die laatste optie vrij snel van de baan en onze Fonz van mijn schoot geveegd.  Meneer hupt dan verontwaardigd terug de mat op, doet een rondje rond de salontafel en springt daarna  weer in de zetel waar hij zijn verkenningstocht weer verder zet en talloze pogingen onderneemt om ergens op mijn lijf te gaan zitten.  Als mijn aandacht wat verslapt heb ik het toch zitten maar bon, zolang hij niet plast ben ik al lang tevreden.  Dat doet hij tot nader order nog altijd in zijn bakje.  De plaats van bestemming dus.  Flinke Fonz.

 

Fonz en ik, wij houden ons nu al een paar dagen, avonden en nachten intellectueel bezig.  We zijn naar de Lord Of The Rings trilogie aan het kijken.  Ik kijk voor Arwin, Fonz is meer geïnteresseerd in de harige voeten van de hobbit-kolonie.  Ieder zijn goesting natuurlijk.  We kijken in stukjes want Néke heeft niet veel zin om weer naar die zever te kijken dus we kunnen alleen kijken als ze met iets anders bezig is of als ze sporten is.  Sporten is niets voor Fonz en mij.  Wij hebben dat niet nodig.  Wij zijn al athletisch gebouwd.  Wij liggen liever in de zetel.  Met een kom chips op onze gespierde buiken en een frisse pint in de hand.  Kijken naar hobbits, elven, orken en  Smeagols.  Da’s pas relaxen.  Toegegeven, de laatste weken begint die kom vrij wankel te staan maar dat ligt waarschijnlijk aan de vloer die niet waterpas ligt.  Of aan de bodem van mijn kom.  Zeker niet aan de vorm van mijn buik.  Neuh… die is in orde.  No need to work out.  Fonz, die geen chips mag eten omdat konijnen dat blijkbaar niet mogen de sukkelaars, doet zich ondertussen tegoed aan brokjes afgewisseld met zijn eigen keutels.  Opnieuw, ieder zijn goesting. 

“The fellowship of the ring” en “The two towers” zijn ondertussen al weer op de rek gelegd.  “Return of the king” steekt in de DVD-speler.  Zo brengen wij deze kouder wordende winterdagen gezellig samen door.  Wij hebben geen vrouwen nodig wij.  Echte mannen als we zijn.

 

Maar waarom kreeg ik nu de kriebels.  Wel, in deel twee is een scène met wolfachtige beesten.  Beesten met orkies op hun rugje.  De Fonz was juist efkes naar het toilet en ik had mij goed onderuit laten zakken omdat mijne chips op was en mijn drinken leeg.  Plat in de zetel, languit op de rug terwijl de mannen van Rohan werden aangevallen door lelijke beesten.  Op een bepaald moment springt een van die beesten met opengesperde mond op iemand af.  Gezien vanuit de man zijn standpunt.  Niet angstaanjagend ofzo.  Hij zal niet uit TV springen.  Maar wat doet Fonz?  Hij springt met opengesperde mond de zetel in.  Vlak voor mijn neus.  3D-tv avant la lettre.  Ik zou durven zweren dat hij zat te lachen de smerlap.  Maar ik heb niks laten merken.  Ik heb gedaan alsof ik niet verrast was.  Ik zal em nog wel eens terugpakken.  Mannen onder elkaar.  Een oog voor een oog.

Dat em maar wacht.
10:27 Gepost door P | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

lol. go fonz!

Gepost door: liese | 27-09-05

ik vind dat de Fonz op dieje foto een beetje weg heeft van Gandalf.

Gepost door: fILLE | 27-09-05

is da teleslet digitaal da gij daar hebt?lool

Gepost door: willy | 27-09-05

:-) lol

Gepost door: Hephi | 28-09-05

ik heb nog nooit een maf konijn als de Fonz gezien hij kweekt verdikke een getrimde snor ala Hercule poirot!!! miljaar zijn snor staat waarlijk met gekrulde topjes! :D

Gepost door: lord cms | 28-09-05

Gespierde onderkant??? Gij???

Gepost door: Anne | 28-09-05

Niet zo geestig... ... als die drie LOTR films na elkaar te bekijken! Heb jij ook de extended versies? Kwestie van nog een paar uur langer voor de buis te kunnen zitten ;)

Gepost door: An | 29-09-05

De commentaren zijn gesloten.