28-09-05

Jamaar zo niet he...

Liefde kan mooi zijn.  Zeker in het begin, als het nog verliefdheid is en de vlinders wanhopig rond fladderen in de buik.  Als het koude zweet je uitbreekt als je hem of haar in de gaten krijgt, als alle haartjes op je lichaam verwoed omhoog kruipen bij elke bewuste onbewuste aanraking, als je bijna door je benen zakt als zij of hij een glimlach in je richting werpt. 

De zenuwen die door de keel gieren als je als puber je best doet om hem of haar te zeggen wat je voelt.  Ofwel door briefjes in jassen of boekentassen te droppen, iets wat ik nooit gedaan heb omdat ik in een school vol jongens zat.  Ofwel door je vrienden op haar af te sturen wat achteraf gezien ook niet zo een schitterend idee was omdat de overgebrachte boodschap niet veel steek hield omwille van het alcoholgehalte in het bloed van de boodschapper of omdat de smeerlap ineens zelf met haar stond te kussen.  Met een beetje geluk hoef je zelfs niets te zeggen en gebeurt de uitwisseling van speeksel en bacteriën bijna vanzelf…  Maar dat zijn de uitzonderingsgevallen met een hoge aaibaarheidsfactor.

 

Daarna wordt dat liefde.  De vlinders zijn er nog wel maar zijn te lui geworden om te fladderen.  De kriebels zijn weg.  Zweten doe je alleen als je te lang te dicht bij elkaar zit of ligt, sommige dingen kruipen nog wel verwoed omhoog maar het zijn niet de haartjes en als je door je benen zakt heb je waarschijnlijk te veel gedronken.  Pas op, de liefde is niet slechter dan de verliefdheid.  Gewoon anders.   Je raakt op elkaar afgestemd.  De goede en de slechte kantjes zijn gekend en aanvaard.  Om de één of de andere reden krijg je veel meer aantrek dan je vroeger kreeg terwijl je dat toen eigenlijk beter had kunnen gebruiken dan nu.  En je kan ongegeneerd een goeie wind laten als je partner naast je ligt.  De dagen van het krampachtig inhouden van allerlei kwalijke geurtjes zijn voorbij.  Je kent mekaar en kan jezelf zijn.  Yes!!!! 

 

Ik wil maar zeggen… ik vind het wel iets hebben.  Die eerste schuchtere liefdesbrieven of boodschappen.  Tegenwoordig liefdesmails of smsjes…  Zeker als er dan positieve respons op komt.  En als je erop let dat je de eventuele verschillende adressen in blind copy zet.  Want dat zou uiteraard tot onaangename gevolgen kunnen leiden.

 

Dus beste JJ, stuur maar liefdesmails.  Overstelp de dames maar met je lieve woordjes.  Laat hen maar weten wat je voor hen voelt.  Wie niet waagt, die niet wint.  Gelijk heb je.  Maar  ge  moet gadverdamme geen liefdesmails meer naar mijn lief sturen want dan word ik verwacht van te reageren en in actie te schieten… 

 

De jeugd van tegenwoordig he….tssss


15:43 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

even dacht ik dat je verdikke ook zo melig zou beginnen doen gelijk al de rest hier ;-)
maar als ge hulp nodig hebt, i kwil gerusdt ook een mijn kotsen bovenhalen om die JJ eens iets te laten voelen ergens waar het zeker pijn doet ;-)

Gepost door: lord cms | 28-09-05

Euh? @Péke: who the fuck is JJ?
@CMS: uw kotsen bovenhalen? Damn, dan ben ik ook weg ja... (what the fuck zijn kotsen?)

Gepost door: liza | 28-09-05

@CMS huh?
Gerust met dt? :-)
En wat zijn die kotsen :-D

Gepost door: Péke | 28-09-05

Mss is diene JJ ervan overtuigd dat ge nen 41-jarigen homo zijt, en is uw lief eigenlijk vrij ;o);o);o)

Gepost door: Anne | 28-09-05

gewoon combineren en wat is er nog beter dan verliefdheid en liefde...
De 2 tegelijk natuurlijk, en in 1 en dezelfde persoon wel te verstaan (het spreiden over 2 verschillende personen is ook mogelijk, maar dan wordt het ingewikkeld lol).
Liefde en toch de vlinders nog geregeld voelen fladderen :-)

Gepost door: Josie | 28-09-05

Hahaaa!! Ik weet het, ik weet het, ik weet het! * steekt vinger op* Mag ik het zeggen, meester? CMS bedoelt natuurlijk 'knotsen'!!

:-D

Liza is de ondoorgrondelijke CMS-doorgrondster...

Gepost door: liza | 28-09-05

inderdaad wie niet waagt... blijft maagd:-)

Gepost door: willy | 28-09-05

:-) Laat het JJ maar eens goed voelen Péke. Dat ze weten dat er met u niet te sollen valt. Desnoods kunt ge de Fonz eens in zijn enkels laten bijten ofzo.

Gepost door: fILLE | 28-09-05

Ik kreeg al bijna een spontane attack!
Péke die melig werd, maar gelukkig een rechtzetting op het einde
Maar goed, want er zijn er al die melig genoeg zijn voor 2! *steekt schuldig haar hand op* :o)

Gepost door: Tinkerbell | 28-09-05

De commentaren zijn gesloten.