20-10-05

Smakelijk

Néke en ik, wij hebben een goeie  afspraak gemaakt.  Diegene die het eerst thuis is begint aan het eten.  Een heel eerlijke en een heel goeie afspraak vind ik dat.  Ieder doet een deel van het huishouden en zo komt er geen ruzie van.  Een degelijk afspraak dus.  In het begin toch, toen was Néke halftijds aan het werken en was ze dus de helft van de tijd voor mij thuis.  Nu werkt ze veel meer en heb ik het bijgevolg bijna elke avond aan mijne rekker.  Maar dat vind ik zo erg niet.  Néke neemt nog andere taken op haar schouders.  En ik ben blij dat ik daar niks aan moet doen.  De nieuwe man is allemaal goed en wel, maar ik ben blij dat ik dat maar tot op zekere hoogte ben.

 

Gisteren op het menu.  Wokschotel.  Hmmmm, lekker.   Kalkoenstukjes met fijne groenten en pasta en daar een sausje over.  Vooraleer de mannen mij beginnen uitlachen en mij onder mijn vriendin haar sloef situeren en vooraleer de vrouwen in zwijm vallen voor zoveel echte mannelijke kookkunst…, het was een voorgemaakt pakket van de Colruyt.  Niet zo moeilijk dus.   Maar het moest natuurlijk wel nog gemaakt worden he.  Ahja.  Dat ligt niet te dampen in de frigo’s van de Colruyt… (Reclame maken, dan krijg ik volgende week misschien korting in de Colruyt, want daar is het goedkoper en zijn de mensen zo vriendelijk en dat is het voordeligst en dat is in de buurt en ge vindt daar alles terug en weet ik wat die zeveraars op de reclame nog allemaal uit hun botten slagen.)

Maar dat klaarmaken is nog zo moeilijk niet.

 

Toegegeven, ik had wat veel olijfolie in de pan gedaan en dat verklaart waarschijnlijk de vetvlekken die tegen de muur hangen maar die waren vrij snel opgekuist.  Néke heeft het niet eens gemerkt.  Eventjes met de Fonz erover en alles was weer proper.  Waarom loopt dat konijn daar anders rond?  Ik heb geen klein marginale antwaarspe kuisjevraawen nodig zenne.  Brrrr.

 

Het vlees wat bakken, geen problemen, de groentjes erbij gedaan, ook geen problemen.  Er is zelfs niets naast de pan gevallen wat ook al een prestatie is met een konijn tussen uw voeten.  De pasta erbij, het sauske erop en eten maar. 

Het was een beetje serieus veel aan de pikante kant maar da’s alles.  Best wel lekker.  Al was het wijselijk om geen boertje te laten…


10:01 Gepost door P | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Brrr Voor mij geen voorgemaakte pakketjes meer uit de colruyt. Toen ik er laatst eentje ging halen was de inhoud blijkbaar al ferm overtijd en "zuur". Nochtans stond er op 't verpakkingske dat het nog 3 dagen goed was. Mijn botten Gerard!

Gepost door: An | 20-10-05

ik ga naar O'cool achter die voorgepakte affairen. En in de Delhaize sta ik liever aan de kassa

Gepost door: liese | 20-10-05

Cooking with obstacles Als ik kook lopen d'er zo'n 6 woefkes tussen mijn voeten. D'er moest zo eens iets naast vallen he. Dat is echt een acrobatische aangelegenheid.

Gepost door: Crisje | 20-10-05

Lekker Wij zijn ook Colruyt-fans. En die voorverpakte prak komt er bij ons ook wel eens in op dagen met weinig tijd.. Onze taakverdeling is wel anders: alles voor het eten gebeurt door M*, alles na het eten is voor moi.

Gepost door: Aardvarksken | 20-10-05

mmmmmm.... ja, ken da pakske. Lekker!!!! (inderdaad beetje pikant).

Enne, Stijn en Ann, jullie hebben het toch teruggebracht, hoop ik?

Gepost door: lavender faery | 20-10-05

endan maar klagen dat de fonz een vettig konijn is ;-)
best dat ik 'm zaterdag een sin den lijven kan ontmoeten!
enne voor mijwerd gisteren door een keukenblogprinses gekoot ;-)

Gepost door: lord cms | 20-10-05

:-) Het kan maar gesmaakt hebben.

En eventjes met de fonz erover vind ik nog steeds een geweldige woordspeling :-)

Gepost door: fILLE | 20-10-05

nen goeie chinees kan ook smaken zenne amat:-) al dan niet van bij den colruyt:-)

Gepost door: willy | 20-10-05

Péke mag ook eens voor mij koken :p

Gepost door: Anne | 20-10-05

De commentaren zijn gesloten.