09-11-05

Ochtendhumeur

“Da’s niks,” Zeiden ze in het begin: “ge went daar wel aan.  Na een paar maanden gaat dat vanzelf.”

Wel daar klopt nu eens niks van zie.  Ik doe het nu al anderhalf jaar en het wordt juist geen fluit beter.  Ik heb het over opstaan.  Vroeg opstaan bedoel ik dan want opstaan doe ik al mijn hele leven.  Maar sinds anderhalf jaar loopt die rotwekker om zes uur af en als ik iets hard in de buurt had dan was dat ding al maanden geleden gesneuveld.

Oh, ik weet goed genoeg dat er mensen zijn die veel vroeger moeten opstaan hoor.  En dat er veel mensen zijn die veel harder moeten werken dan ik, dat weet ik ook.  Dat er mensen zijn die minder geld verdienen dan ik terwijl ze toch een vermoeiender of vuilere job hebben moet u mij niet zeggen.  Dat ik mij gelukkig mag prijzen dat ik in deze tijden nog werk heb en dat ik dus geen recht heb op klagen dat begrijp ik.  Dat sommige mensen uren moeten lopen om een emmertje water voor hun familie te halen dat heb ik ook al gesnapt.  Dat ik tijd heb om te internetten terwijl ik mij op mijn werk bevind is ook vrij duidelijk.  Ik snap al die dingen wel. 

 

Maar ik moet elke morgen om zes uur opstaan om iets daarna in een trein vol halve zombies naar de hoofdstad van dit apeland te rijden, mij een dag bezig te houden met het zoeken naar werk en het surfen op internet om dan weer diezelfde rottrein met die halve zombies te nemen om weer naar huis te gaan.  Bovendien moet ik straks nog eens een uur rijden naar dat klotesportpaleis in “’t stad” (tsss) om naar een zangeres te gaan kijken die haar bakkes heeft laten verbouwen met twee gouden tanden en ze er daarna weer uit gehaald heeft en daar twee uur op een podium gaat staan kwelen over Michel, Lohooooost in this world en de Niemand zijn wijf en dan vraag ik u…wie noemt zijn kind in godsnaam Niemand… en daarna moet ik weer helemaal naar dat onnozel bedevaartsoord om bescheten te worden door een schattig konijn, te gaan slapen in mijn bed en morgen opnieuw op te staan om zes uur om hier weer een blogberichtje te typen…

 

En dan mag ik niet zagen??????

Grmbl…


10:02 Gepost door P | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Ach Péke, 'k heb me die vragen gisteren ook allemaal nog eens gesteld... van die dagen dat ge het gevoel hebt dat uw leven maar voorbijraast zonder dat ge veel nuttige of aangename dingen uithaalt... En dan hebde de volgende dag koppijn gelijk ik nu... :-(

Gepost door: liza | 09-11-05

innige deelneming Een uur of langer die stomme Anouk moeten horen, dat wens ik niemand toe. Nobody's wife, ik kan wel verstaan waarom :-)

Gepost door: fILLE | 09-11-05

:-) ge vergeet "meisje meisje, ik sta hierboven in brand!!"

Gepost door: liese | 09-11-05

Pft Kan je een mens nog meer moed in spreken? Ik moet vanaf volgende week ook vroeg op om de trein te nemen. Om 5u45 opstaan ipv 7, 't zal ook ferm zeer doen.
Nog maar best dat we niet naar Jerusalem moeten... ;)

Gepost door: An | 09-11-05

Toch nog.. een prettige dag gewenst !

Gepost door: Aardvarksken | 09-11-05

ik sta vroeg op en zou ne keer vreog willen gaan slapen :s
ik haat dat holland kreng al bnetrap ik er mezefl op dat bepalde deutnejs irritant lang blijvben hangen

Gepost door: lord cms | 09-11-05

Ik... stond vorig jaar ook om 6u op. Nu word ik wakker om 6 uur en blijf'k nog een uur liggen (maar 'k ben wel wakker). Het is idd verschrikkelijk!

Gepost door: Anneke | 09-11-05

moeten we bodyguards inhuren voor je wekker????

Gepost door: lavender faery | 09-11-05

och, ge zijt toch zwaar te beklagen, hé :p

Gepost door: Anne | 09-11-05

Hé peke!!! Ik ben altijd blij als ik opsta, dat betekent immers dat ik nog leef.....
Als ik smorgens naar mijn werk rijd, zie ik gelukkig maar één zombie, namelijk mezelf in het autospiegeltje.....

Gepost door: FlyingDaniel | 09-11-05

**** Ja , vandaag ben ik uw zielsgenoot niet, alhoewel dat het stillekes aan't keren is , het tij, 'k zal waarcshijnlijk de dag eindigen zoals gij hem begonnen zijt.

Gepost door: Crisje | 09-11-05

Woeeeeeps .... heb je je dagje niet vandaag péke en dat is allemaal de schuld van diene wekker ! Gooi hem buiten ... ;-)

Gepost door: klaverke | 09-11-05

awel hé peke onzen ezzl werd ook gewoonvan niet te eten, maar toenhij het gewoon was , was em dood joeng:-) loll

Gepost door: willy | 09-11-05

* Nja, ik ben de enige die Anoukske wel kan appreciëren blijkbaar ;) Hm en 't leven van 'n student is toch schoon ;) 2 keer om half 8 opstaan, de rest van de week om half 10 en morgen zelfs om 12u als 't moet! :p

Gepost door: LittleStar | 10-11-05

De commentaren zijn gesloten.