10-11-05

No more ochtendhumeur

Voila, nieuwe dag, nieuwe ingesteldheid.  Nog minder geslapen dan gisteren en toch minder slechtgezind.  Ne mens zou voor zijn plezier naar Anouk beginnen gaan.  Alhoewel ik moet zeggen dat ze nog niet zo slecht was voor een Nederlandse met een kunstgebit. 
 
Het begon nochtans slecht.  Het voorprogramma bestond uit twee eigenaardig uitziende in het zwart geklede mannen die een beetje op een drumstel en op een orgel stonden te rammen.  The sound of zzz  noemden ze zichzelf.  Dat was dan ook meteen het eerste en het laatste verstaanbare dat uit de twee gedrogeerde pipo's gekomen is. Hopelijk valt Goldfrap wat beter mee. 
 
Anouk zelf... Tja...  Dat mens heeft meer dan twee uur aan een stuk gezongen met drie of vier zinnetjes bindtekst.  Geen gezeik over kindjes, dooie managers, goede doelen of weet ik veel wat.  Perfect dus.  Bisnummers zaten er niet in maar ik denk ook niet dat er nog nummers waren die ze niet gezongen had.  Buiten de bekendere nummers als de niemand zijn wijf, meisje meisje meisje, Jerusalem, Michel en nog een paar andere kende ik er trouwens toch niks van.  Ik heb mij meer zitten ergeren aan dat kleine opdondertje dat voor mij zat en constant met haar ellebogen tegen haar rugleuning zat te rammen.  En dat zou op zich nog niet zo erg geweest zijn als er een rugleuning zat op de plaats waar ze zat te rammen.  Mijn knieën vallen tot nader order nog niet onder die categorie.  Het had niet veel langer moeten duren of ik had ze gebird en met haar ellebogen in het dak gekatapulteerd.  Maar ja, ik ben tegen geweld dus...
 
Veel beweging op het podium ook.  Een driehoek in het midden van het sportpaleis waarop Anouk uiteraard rondliep, waarop een drummer en een keyboardspeler zaten en waarop drie gitaristen (gitaar, basgitaar, ukelele, mandoline...who gives a fuck) vrolijk rondhuppelden.  Twee op een vrij normale manier maar de derde sprong van links naar rechts, liep dan in een sprint naar de andere kant, sprong daar eens, vloog weer terug naar zijn oorspronkelijke plaats,... enz... Precies een sprinkhaan met een zetpil in zijn gat.  Zeer belachelijk allemaal maar bon, hij stond daar en werd zwaar betaald, ik zat daar en had zwaar moeten betalen.  Ieder zijn ding zeker.
 
Enfin, ik heb Anouk gezien en dat heb ik dan ook weer gehad.  Volgende stop, Coldplay.  Maar eerst nog wat werken.

09:33 Gepost door P | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Gebird Gebird... Ik dacht eerst aan een Engelse vogel (cfr. vleugelgeflap nabootsen met elleboogbewegingen), maar daar klopte dan logisch gezien ergens iets niet. En toen viel mijnen euro... GeBIRd :-D

Gepost door: liza | 10-11-05

:-) birren is altijd grappig. Dinsdag bij millionaire deed zich ook een gelegenheid voor tot birren, maar helaas ben ik daarvoor te welopgevoed :-)

Gepost door: fILLE | 10-11-05

Seg Péke, waarom ga jij eigenlijk naar een concert dat je op voorhand al niet goed vindt ?

Gepost door: Aardvarksken | 10-11-05

@aardvarksken omdat ik er meestal in sla om naderhand mijn mening te herzien :-p
Daarbij, de vriendin is al zoveel alleen moeten gaan omdat ik te bot en te koppig was om mee te gaan. Nu ben ik dus wel eens mee gegaan :-)
Is't niet goed misschien? ;-)

Gepost door: Péke | 10-11-05

:-) Hopelijk geniet je meer van coldplay

Gepost door: liese | 10-11-05

haha, je bent een brave jongen Péke, tuurlijk is dat goed !

Gepost door: Aardvarksken | 10-11-05

@ zijn eigen er in sla? Wtf...????
omdat ik er in slaag... kalf!

Gepost door: Péke | 10-11-05

@ slaan pa Het was me ook opgevallen, maar ik dacht, hij is erin geslaan om mij te antwoorden, ik zal er maar niet op slagen :-)

Gepost door: Aardvarksken | 10-11-05

hoe???? Was haar gebit uitgevallen,,,,, heb ik ni gezien zalle

Gepost door: Hoamhead | 10-11-05

allez uwen cultuur is weeral aangevuld have a great weekend péke:-)

Gepost door: willy | 10-11-05

Je hebt me niet overtuigd om eventueel zelf te gaan kijken :)

Gepost door: lena | 13-11-05

dju toch en ik was weer te laat voor de tickets, zowel voor Anouk als Coldplay. Hopelijk vind je Coldplay beter!

Gepost door: Elly | 14-11-05

. Ik vond u veel schattiger met een ochtendhumeur...

Gepost door: Coltrui | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.