19-11-05

Onderzoeken, onderzoeken, nutteloze onderzoeken. Onderzoeken, onderzoeken, oh wat zijn ze leuk...

De wereld draait zot.  Ik kwam op een of andere skynetpagina uit op een onderzoek naar de kleur van de auto die iets zou zeggen over het karakter van de chauffeur.  Nu heb ik nog maar twee auto’s gehad en die waren alle twee blauw.  Donkerblauw.  Maar buiten het feit dat veiligheid heel belangrijk is voor mij, klopt daar toch niet zo veel van moet ik eerlijk zeggen.  En wie koopt er nu in godsnaam een oranje auto?  Echt oranje?  Brrrr.  Bestaat die kleur eigenlijk?  Kun je in een garage bij de bestelling van je nieuwe autootje oranje aankruisen als kleur?  ’t Zou de boel wel wat fleuriger maken natuurlijk.  Beetje doorbreken van die massa grijze stukken metaal die rond rijden.

 

Maar vooruit, ik ben eens verder beginnen zoeken naar zinloze onderzoeken.  Er wordt daar zelfs een nobelprijs voor uitgereikt wist Heer Coltrui - de man wiens site gaat worden verkozen tot de beste site van het jaar door de mensen van Clickx en die mij gaat uitnodigen op de prijsuitreiking alwaar ik mijn ogen de kost ga geven aan al die glitter en glamour van amateur en professionele sitebouwers, tenminste als jullie op hem gaan stemmen dedju – mij te zeggen.    

 

Zo weten we bijvoorbeeld dankzij een Frans onderzoeker het supernuttige nieuws dat een pinguin,… in de namiddag,… dieper slaapt dan in de voormiddag.  Hoe heeft die man dat gedaan?  Door langzaam naar slapende pinguins te kruipen en die met een stok op hun schouder te slagen.  En in de namiddag moest hij meer slaan dan in de voormiddag.  Voila.  Dat weten we dan ook weer. 

Hoe kom je daarop?  Sta je dan ’s morgens op en denk je: “Hmmm, wat zal ik vandaag eens doen?… Aha, ik weet het, ik ga mij goed warm aankleden en ik ga een paar slapende pinguins ambeteren.  Dat zal de wereld verbazen.”

 

En zo zijn er blijkbaar ontelbare onderzoeken waar geld aan gespendeerd wordt en waar onderzoekers dagen, weken, maanden en zelfs jaren aan bezig zijn om dan tot zo een resultaat te komen.

Kunnen die mannen dan niet beter hun tijd spenderen aan het zoeken naar een behandeling voor kanker ofzo?  Of aan een ander nuttig onderzoek? Koeien tellen op de noordpool ofzo?


17:49 Gepost door P | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hela hela ik wil een ORANJE Citroën C3! Jaaaaaaaaaaah!

Wil je mee naar Tunesië? Ga naar deze site!

Gepost door: lena | 19-11-05

to blog or not to blog Een onderzoek naar de redenen van de opstart van steeds meer - al dan niet zinnige - blogs?

Heb link gelegd op... mijn nieuwe blog.
Groetjes.

Gepost door: An | 20-11-05

ocharme mijn gedachten gaan onbewust uit naar Mr Pinguin....Micky zal wel voor hem schermen, zij maar gerust!

Gepost door: liese | 20-11-05

De commentaren zijn gesloten.