02-12-05

Verward

Verwarrende gevoelens deze morgen.  Gisteren had ik namelijk weer eens verlof.  Nu ja, weer eens.  Zoveel verlof heeft een mens ook niet op een jaar.   En voor jullie allemaal verontwaardigd beginnen te klagen, akkoord, de aan de staat werkende mensen kunnen wel van een pak meer verlof genieten dan de sukkelaars in de privé-sector maar niemand houdt u tegen om hier ook een job te ambiëren.  Maar dan moet u er wel alles bijnemen.  Voor en nadelen.  Enfin, dit om mij en onze soort even te verdedigen tegen moraalridders en andere mierenneukers. 

Ik was vanmorgen dus lichtjes aan de verwarde kant.  Meer dan anders zelfs.  Zo een verlofdag in het midden van de week trekt op niks.  Maar ik had hem nodig want woensdag was het Coldplay en dan slaap ik liever wat uit.  Maar in het algemeen zijn snipperdagen dus leuk maar ze moeten op een maandag of een vrijdag vallen.  Of op een brugdag uiteraard.  In het midden van de week zorgen ze de dag erna alleen maar voor onzekerheid.  Waarom liep mijn wekker af?  Waarom moest ik zo vroeg opstaan op een zondag?  Het was toch zondag? Niet?  Niet dus.

 

Opstaan heeft nog nooit zoveel pijn gedaan…pfft.  Maar ja, langs de andere kant… nog één dag werken en het is weer weekend.  Nog zeven uur en zesentwintig minuten.  Nog 446 minuten.  Nog 26760 seconden…26759…26758… enfin, u begrijpt waar ik naartoe wil.  

 

Ik had nog een oplossing van die muziekgroepen achter de hand.  Ik was van plan ze hier allemaal te noteren maar heb ondertussen iemand gevonden die het al voor mij gedaan heeft dus…

Kijkt u zelf


09:01 Gepost door P | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

* Khad gisteren ook congé gepakt ... idd vree verwarrend as ge moet opstaan ... mo allez 't is al 9 uur voorbij ... ;o)

Gepost door: Ikke | 02-12-05

* 'k Heb vandaag verlof ! Ha! ;) als student dan nog wel. Ni da 'k er veel van gemerkt heb, was om 7u al uit mene nest ma kom .. 't Was voor 't goe doel, taxi spelen zoda 'k nu nen auto heb :p 't Is bijna 10u, nog ff ;)

Gepost door: LittleStar | 02-12-05

Een dag verlof En toch denk ik dat ik dat ook wel eens zou willen. Maar mensen willen al snel veel te veel he. Doet me overigens wel al plezier dat er dan toch een duidelijk verschil is tussen een dag verlof en een dag op het werk ;-)

Gepost door: An | 02-12-05

ik heb vandaag congé zoals je al weet, maar goed ja wt je zegt voor-en nadelen en ik ben er nog altijd niet uit wlke er nu eigenlijk doorwegen... :s

Gepost door: lord cms | 02-12-05

;-) Probeer eens te werken in de luchtvaart. Shiften van smorgens heel vroeg of 's avonds heel laat. 1 weekend op de 4 thuis, anders 2 snipperdagen per week, verdeeld over verschillende dagen. Then try not to be confused ;-)

Gepost door: Piranake | 02-12-05

aftellen Nog 26760 seconden…26759…26758… 't is te zien dat ge aan de staat werkt ;-)

Gepost door: aardvarksken | 02-12-05

:-) jamaar, ge dacht donderdag dat het zondag was, dus moet je toch op maandag geprogrammeerd staan vrijdag?

Gepost door: liese | 02-12-05

troost u nog 1 dag en een beetje en .. 't is terug maandag :-)

Gepost door: willly | 03-12-05

De commentaren zijn gesloten.