05-01-06

Vlaamse (klaag)zang

Wat zag ik gisteren bij Phara ‘ik heb vel te kort’ De Aguirre op Ter Zake…  Ik zag fragmentjes van Laura Lynn die rondhuppelde in ‘t kuipje en een klaagzang van Jo Vally die het voorstel van Geert Bourgois om meer vlaamse levensliedjes op radio en tv te draaien stond toe te juichen.  Luc Devos kwam nog even vertellen dat hij Laura Lynn wel een toffe vond want ze had twee(!) dikke tetten.  Daarmee was zijn standpunt ook heel duidelijk, ook al probeerde hij dat nog wat te ontkrachten.  De grapjurk.

 

Jo Vally vond bovendien dat zijn teksten meer inhoud hadden dan de teksten die hij uit het engels vertaalde en hij vond het niet kunnen dat de enige vlaamse muziek die gedraaid werd, popmuziek was.

Ik heb niets tegen Jo Vally of Laura Lynn, buiten oorstopjes.  Ik heb niets tegen Vlaamse muziek op zich want er is daar ook goeie muziek bij.  Maar ik was van het gedacht dat ze op radio en tv muziek draaiden die populair was.  En als Jo Vally niet populair is dan moet hij dat bij zich zelf zoeken dacht ik zo.

 

Clouseau klaagt toch zo niet.  En Laura Lynn hoor ik ook te pas en te onpas uit mijn boxen schallen maar ja, zij heeft dikke tetten natuurlijk.  Twee nog wel…


11:29 Gepost door P | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ergens dachtik dat ik ijlde toen ik bourgeois laura lynn hoorde interviewen op radio 1 ik dacht, het ligt aan de koorts
maar nee, toen ik onder invloed van pijnstillers te te bibberen in mijn zetel en naar rode loper aan het zien was, zag ik het bewjis dat zefls de meest ijlende dromen waarheid kunne zijn/

Gepost door: lord cms | 05-01-06

moeten er nog .. ferm kiekens geleverd worden met dikke tetten??

Gepost door: willly | 05-01-06

@cms neenee, twas yves leterme ;-))

Gepost door: liese | 06-01-06

:-) @liese: lol :-)
@Péke: geen slecht woord over de twee talenten van Laura Lynn he. Haar nieuwe single, stille dromen is trouwens weer geweldig. Vooral het gebruik van kinderkoor en doedelzak erin :-)

Gepost door: fILLE | 06-01-06

pfff wat een gedoe zeg met die LL... En dat eeuwige gezeik over Vlaamsche muziek, steevast geuit door de mindere goden van het moment.. die zijn toch, samen met de bejaarden en simpelen van geest, verbannen naar Radio 2 dacht ik? En nu iedereen in zijn kot, vort !

Gepost door: aardvarksken | 06-01-06

De commentaren zijn gesloten.