06-01-06

Goe bezig

Péke zit met een probleem.  De laatste dagen missen we enkel nog een beetje stoom in de trein om een schitterende sauna te hebben.  Afgezien van het feit dat ik het grootste deel van de mensen rondom mij liever niet met weinig kleren aan zou zien, is dat niet  zo heel erg.  Het is buiten immers verdomd koud en een beetje ontdooien kan dus geen kwaad.  Al denk ik dat het dagelijks temperatuurverschil van -1 naar +28 niet zo heel gezond is.

Het grootste nadeel van die drukkende warmte is voor mij het feit dat ik dan mijn ogen niet open kan houden.  Mijn oogleden verliezen constant de strijd met de zwaartekracht en mijn koppeke valt tegen het raam waar ik langzaam maar zeker deze wrede wereld inruil voor een wereld van fantasie en mosselen met frieten.

 

Af en toe rij ik in die half comateuze toestand stilletjes mijn stationnetje voorbij maar dat moeten we er maar bijnemen.  Zolang ik niet aan zee wakker word is dat allemaal zo erg niet.  Vanmorgen zat ik ver ver in dromenland toen ik met een schok wakker werd en tot de ontdekking kwam dat ik in het noord zat.  Perfect op schema dus.  Ik startte mijn ochtendritueel voor de tweede keer vandaag en wreef geconcentreerd de prut uit mijn ogen toen ik ineens zag dat een aantal mensen meewarig glimlachend mijn richting uitkeken.  Aangezien er uiterlijk niets op te merken viel, of toch niet meer dan anders, ga ik ervan uit dat ik een bepaald stukje vrij goed heb liggen snurken.  Mijn vermoeden werd al snel bevestigd toen een van de meewarige glimlachers me vroeg of ik goed geslapen had. 

“Euh… jaja, ik was nog een beetje moe dus…”

“Jaja, dat hebben we kunnen horen.”

 

Oh crap…


11:07 Gepost door P | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha Ja, zeg, ge hebt weer voor ene keer uwe treinbeschermengel niet bij en het is al van dat! :-D Maar wat die temperaturen betreft hebde zeker niet overdreven! Ik denk dat het effectief 27 of 28 graden is in die trein! Gisteren had ik het in mijn t-shirt nog veel te warm! (En ja, cms en fILLE of weet ik veel wie, laat de flauwe opmerkingen over die laatste zin maar komen...)

Gepost door: liza | 06-01-06

Ongezond warm Ik ken dat gevoel wel, ik vind het raar dat velen dan gewoon hun jas aanhouden en zowaar nog meer beginnen zweten..
Anyway, in slaap dommelen blijft mij altijd bespaard, deels uit angst om mijn halte te missen en deels een beetje uit angst om de controle over mezelf te verliezen.Slapende mensen zijn meestal geen zicht, en mijzelf kennende zou ik waarschijnlijk beginnen babbelen of rare geluidjes maken.

Chapeau dat jij je dat wel kan (en trek je niets aan van de anderen, jij geniet tenminste van je rust!)

Gepost door: Little Witch | 06-01-06

,) ge zag er idd neit zo denderend uit daarstraks! maar 'tweekend is in zicht dude! kop op en oogskes open!

Gepost door: lord | 06-01-06

@liza wat probeert gij hier te insinueren? Tis niet omdat we vorige week een plezante tijd beleefd hebben op Péke zijn achterbank dat ge u nu vanalles in uwe kop moet halen he ;-)

Gepost door: fILLE | 06-01-06

moe is niks péke zolang ge maar geen moeder word:-)

Gepost door: willly | 06-01-06

@fille Vorige week? Achterbank Peke? Met u? Amai... 'k heb lang mijn hersenen moeten pijnigen voor ik wist waar ge het over had. Die 200 meter dat we als sardienen in een blik in Peke's car van het cultureel centrum naar het café reden... Zooooveel stelde dat nu ook weer niet voor hè... Haalt GIJ u maar niks in uw hoofd!

Gepost door: liza | 06-01-06

@Liza en fILLE Straks doe ik controle. Als ik ook maar 1 vuile vlek op mijn achterbank vind dan kom ik u hoogstpersoonlijk een sardinenblik in uw achterdeur rammen.
grmblgrmlbpotjezittenfriemelenopmijnachterbankgedekkegrmblgrmbl

Gepost door: Péke | 06-01-06

@Péke niet zagen gij, ga nog wat porsches rammen ;-)

Gepost door: fILLE | 06-01-06

@fILLE Dat was niet rammen. Dat was kussen. En dat was omdat uwe lelijken dikke kop in mijne weg zat :-)

Gepost door: Péke | 06-01-06

@Péke ik had uw alarmke toch horen piepen, wat vooraan misschien onmogelijk was door de dreigende Rammsteinmuziek :-)

Gepost door: fILLE | 07-01-06

allez dan, blij dat het weekend is? kan je je weer moe maken om dan volgende week weer... enfin... je ziet maar!
mp3-tjes van Jo Vally meenemen anders?
;-)
Grtz,

Gepost door: An | 07-01-06

De commentaren zijn gesloten.