11-01-06

Emanuelle returns

Blijkbaar wil een Frans productiehuis opnieuw beginnen met het uitbrengen van Emmanuelle films.  Voor de fans ongetwijfeld goed nieuws.  Ik zelf heb nooit  één van die films gezien.  Hooguit eens een vluchtige tepel als ik ongevraagd in de living opdook nadat ik  verondersteld werd al lang in dromenland te zijn.  Ik had zo de onhebbelijke gewoonte om dorst te krijgen na een uurtje ofzo.  Nu pas besef ik welke verschrikkelijke taferelen ik had kunnen zien bij het openen van de deur, en ik prijs me dan ook gelukkig dat de vluchtige tepels die ik op die momenten op mijn netvlies gekatapulteerd kreeg steeds op tv te zien waren.  Op Frankrijk of Canvas (Twee, Brtn2, Brt2, weet ik hoe het toen noemde) uiteraard.   Kanaal 2 en Vt4 bestonden in die dagen immers nog niet.

 

De eerste film zou zelfs een plot hebben.  Het zou gaan om de strijd van een seksueel geëmancipeerde nymfomane die zich kant tegen aliens die de aarde willen onderwerpen.  Klinkt ongemeen spannend moet ik zeggen.  Waarschijnlijk oscarmateriaal.  Het productiehuis mist alleen nog hoofdrolspelers.    En om geld te slagen uit het beproefde concept gaan ze die zoeken met het beste televisieproduct van de laatste jaren.  De realityshow.  Twintig dames en twintig heren gaan elkaar bekampen in een aantal categoriën zoals daar zijn:

Erotische scènes

Fonetisch nabootsen van orgasmes

Het zich ontdoen van alle kledij

Worstelen in een nat T-shirt

Telefoonseks

 

Hopelijk komen ze in België nooit op dat idee.  Ik zie Walter Grootaers al likkebaardend zijn demonische spelletjes spelen met de nietsvermoedende kandidaten. 

“Beste bewoners, Mother Fucker heeft een opdracht voor jullie.  Jullie gaan je de volgende week geheel van vieze manieren onthouden.  Een porno-acteur moet ook professioneel afstand kunnen nemen van zijn job.”

Stilte in het huis...  Verbazing in de studio… De eerste traantjes beginnen te vloeien, de eerste koffers worden gepakt.

“Het was maar een grapje natuurlijk.  De benodigdheden voor het volgende feestje liggen in de berging.  Inclusief extra small voor onze bodybuilder.”

 

En dan elke week uiteraard een grote live-show voor de exits van de minst populaire bewoners.  Of de minst actieve bewoners.  Dat zal de tijd uitwijzen. 

“Het publiek heeft beslist dat …Vanessa te kleine borsten heeft.”

En terwijl Vanessa hysterisch schreeuwend op Mike zijn worstje wijst en haar borsten toont om het tegendeel te bewijzen haalt de 106 jaar oude Zulma opgelucht adem en draait haar borst nog eens extra rond haar door reuma geplaagde nek.

14:05 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

tja... ... voelde me vandaag al niet echt goed en dit soort verhaal maakt me precies niet beter, maar zal wel aan mij liggen, heb zelf gelukkig geen dorst als ik een uur in bed lig, zou anders beter naast watertoevoer slapen, enfin liggen, enfin groetjes,

Gepost door: an | 11-01-06

ge zijt er waarlijk niet goed van hé makker?
dat je neit kunt meedoen aan de selecties?

Gepost door: lord cms | 11-01-06

Gedurfd.... ge durft!!! Een paar weken geleden hebben ze die eerste vertoont op kanaal 2 geloof ik. Ik heb dat onding efkes afgezien........ Niks meer of minder dan softerotiek al zag ik toch meer dan een tiet. Het enige positieve dat ik er van kan zeggen is dat het voor die tijd zeer revolutionair was. Maar dan heb ik het ook al gezegd denk ik..... ;o)

Gepost door: koninkske | 11-01-06

emmanuelle wie wordt na sylvia kristel de nieuwe del in emmanuelle?

Gepost door: fILLE | 11-01-06

De commentaren zijn gesloten.