20-01-06

Autosalon

Jaren geleden dat ik mijn smoelwerk nog eens op een autosalon heb vertoond.  Pas op, ik ben fan van auto’s.  Dat is een aangeboren afwijking.  Het probleem ligt hem gewoon bij de auto’s die ik graag zie.  Die kosten teveel.  Veel teveel.  En ze passen zo niet bij mijn persoontje noch bij dit pokkeland.  Een BMW M6 is bloedmooi maar volstrekt belachelijk daar u in Belgenland tegenwoordig over het algemeen maar 70 mag doen omdat dat het aantal dodelijke verkeersslachtoffers naar beneden zou halen.  Belachelijk trouwens, wie dood moet, moet dood.  Wij zijn toch God niet?  Als het uw tijd is zal u de pijp aan Martin geven.  Of dat nu gebeurt omdat u zich tegen 160 kilometer per uur te pletter rijdt tegen een overstekend konijn of omdat u zich verstapt bij het afdalen van de twee treden voor uw voordeur.   Het resultaat is hetzelfde.  Alleen dat konijn zal daar anders over denken.

 

In ieder geval, om half tien ’s morgens stond ik braafjes te wachten tot de deuren van het ‘paradijs’ zich openden.  Hostessen dartelden vrolijk voorbij, verkopers in afgeborstelde pakjes stoomden in rechte lijn naar de deur en ik was druk bezig om kaartjes van Chevrolet met ludieke teksten als “opgepast, zeer gevoelige ruitenwissers” in te slaan.  Volgende week eens testen of mijn goeie vrienden, de parkeerwachters, ermee kunnen lachen als ik dat achter mijn ruit steek.  Waarschijnlijk niet.  De zuurpruimen.  Nu ja, ik zou ook niet kunnen lachen moest ik er als een smurf bijlopen.

 

Binnen was het al glitter en glans wat de klok sloeg (of zoiets).  Veel mooie modellen gezien.  Pitspoezen met benen tot onder hun oorlellen en bij de fiat eentje met een breed uitgevallen ceintuur als rok.  En ook veel mooie automodellen natuurlijk.  Heel veel mooie auto’s.  Onbetaalbaar maar dat doet er niet toe want ik win straks het grote lot bij euromillions.  Ik win die 125 miljoen euro en ik ga de enige winnaar zijn.  Zo simpel is het.  En dan ga ik terug en ik ga naar die gasten van Bentley en Rolls en Ferrari die hun standjes alleen openen voor mensen die rondlopen met een leren jas en een sjaal rond hun nek.  Belachelijk want het was snikheet maar zij stonden beter met een stomme sjaal rond hun nek.  En dan ga ik daar veel uitleg vragen en geïnteresseerd doen enzo en dan ga ik die straal uitlachen omdat die nergens kunnen parkeren en daarna ga ik mij nen honda kopen.  Kunnen ze op hun kin kloppen.  En dan koop ik een schoon rokje zodat die dame bij de fiat Grande Punto niet meer in haar brede ceintuur naast die auto moet staan paraderen. 

 

En dan…

En dan…

En dan…

 

En nu ga ik mij snel een lotje kopen want het zou belachelijk zijn als ik nu niet meedeed natuurlijk.

13:32 Gepost door P | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Sèg... Heb jij iets tegen konijnen, misschien? Kl***

Gepost door: Fonz | 20-01-06

euro millions is voor mij, ik was eerder met men lotje...

Gepost door: Den enigen | 20-01-06

belachelijk? zou het? misschien wel een beetje, maar niet zo belachelijk als een bmw m6 in een bebouwde kom vol verkeersremmende maatregelen.

Gepost door: an | 20-01-06

ai ik vrees dat ge uw konijn kwaad gemaakt hebt :-)

Gepost door: fILLE | 21-01-06

:-) uge kunt u te pletter rijden aan lagere snelheden ook...
en mijn ap zie: ma CMS, ge het meer meiskes getrokken dan auto's op het autosalon...
maar ze stonden d'r graag op precies ;-)

Gepost door: lord cms | 21-01-06

euromillions was ff vergeten dat ik daar ook aan meegedaan had, maar de extra spanning bracht geen extra geld op, nog steeds niks!

Gepost door: liese | 21-01-06

en iets gewonnen péke?? anders champagne hé maat

Gepost door: willly | 22-01-06

De commentaren zijn gesloten.