01-02-06

Eerlijke mens

Ik geef het toe.  De zin om te bewegen is een tijdje verdwenen geweest.  Dat had verschillende oorzaken.  Ik had geen goesting.  Ik was te lui.  Mijn mysterieuze ziekte bezorgde mij een abnormale vermoeidheid, er was een geleende PS2 in huis, ik was overwerkt… Sorry, dat laatste kan ik zelfs niet typen zonder te lachen. 

Enfin…  Ik heb dus stilgelegen.  Gezellig in de zetel met de pootjes omhoog, een zakje chips in de aanslag en een kakkend konijn op de borst.  Kortom, de ideale relaxatmosfeer dus.

 

Maar de angst om binnenkort mijne goeie vriend Péke Jr uit het oog te verliezen en het besef dat zo een jaarabonnement toch vrij veel kost om dan alleen maar met uw poten omhoog op de zetel te liggen leidde me eergisteren enigszins tegen mijn zin terug naar het plaatselijke fitnesscomplex.  De aanblik van die toestellen was al voldoende om mijn herwonnen motivatie enigszins te verminderen maar ik beet door.  Een gezonde geest in een gezond lichaam wordt mijn motto.  En voorlopig heb ik geen van de twee.  Daar moet dus iets aan gedaan worden.

 

Spijtig genoeg was ik het na een kwartier al weer moe en toen kwam mijn reddende engel.  Een kaalhoofdige homoseksueel die me al maanden af en toe met een, naar mijn normen, ongezonde interesse begluurde maar waar ik elke keer even mee praat want het is een sympathiek iemand. 

Maar het is en blijft een homo en als er iets is wat je van de meeste van die mannen kunt zeggen is het wel dat ze vrij direct zijn.  En in plaats van de voorschriften van de elementaire beleefdheid te volgen en iets te zeggen in de zin van “Dat is lang geleden, je ziet er goed uit.”, zei mijn maat me “Amai, gij zijt dik geworden!”   En daar stond ik dan, mijn buik in te trekken als een onnozelaar.

 

Qua motivatie kon dat wel tellen.  Zeker als je het combineert met de uitspraak van mijn lieftallige medestudente gisterenavond die me fijntjes wist te vertellen dat ik al bijna aan een trainingsbehaatje toe ben.  Omdat zij nu geen borsten heeft… De jaloerse tik.

Tsss…. 

15:00 Gepost door P | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Woeha! Borsten! Zo sterk zou ik het nu ook weer niet uitdrukken, maar dat buikje is er onmiskenbaar. Winter of geen winter, dikke truien of geen dikke truien, wijde MC Joel-jacketten of geen wijde MC Joel-jacketten, het blijft zichtbaar... :-D

Gepost door: liza | 01-02-06

:-) niks van aantrekken Penske ;-)

Gepost door: fILLE | 01-02-06

idd niets aan trekken met defille en u in mijn buurt komt mijn sportieve lijn meer uit ;-)

Gepost door: lord cms | 02-02-06

als er nu nog een lesbienne komt vragen om uw bh te lenen hedde pas echt een probleem peins ik:-)

Gepost door: willly | 02-02-06

:-) No mather what, we blijven altijd dikke vrienden hé ;-)

Gepost door: liese | 02-02-06

De commentaren zijn gesloten.