09-02-06

To tattoo or not to tattoo

“Ik ben aan het twijfelen of ik Depeche Mode op mijn achterwerk zou laten tatoeëren.” vertelde een vriendin mij onlangs half grappend, half serieus.  Nu, zolang ik mijn goedkeurend oog ook eens over haar achterste wangetjes mag laten dwalen kan me dat zoveel niet schelen wat zij daarmee doet.   Ik moet er niet constant op kijken.  Zij ook niet uiteraard want de billenpartij staat normaal gezien niet in het zicht.

 

Ik vond het eigenlijk een rare bedenking.  Niet alleen omdat Depeche en Mode twee ongelijke woorden zijn waardoor de linkerwang zwaarder geladen zal zijn dan de rechter maar vooral omdat ik het een eigenaardige plaats vind om je favoriete band te laten vereeuwigen.  Dat is zo een beetje oneerbiedig.  Iets als: “Depeche Mode?  Daar veeg ik mijn gat aan man.”

Geef toe, het is toch verre van normaal als je tijdens het bijwonen van een concert met je broek op je enkels moet gaan staan.  Ten eerste sta je met je smoel naar de achterkant van de zaal te kijken waar uiteraard niets te zien is en ten tweede is het behouden van je evenwicht op die momenten vrij moeilijk en kan je er zeker van zijn dat er wel iemand probeert om één of beide woorden met een enthousiaste hand op te warmen. 

 

Ikzelf durf al eens een cd’tje van Rammstein opzetten.  Lelijke Duitsers die staan te brullen.  Standaardmoffen dus eigenlijk…  Maar ik weet dat wel te appreciëren.  Maar daarom ga ik nog niet “Rammstein” in Gothic op mijn krent laten drukken.  Wat als ik mij moet omkleden in een gemeenschappelijke kleedkamer en er achter mij een Stijn staat met andere waarden en normen?  Ik zou rare ogen zetten als Stein begon te rammen.

 

Daarbij, het tatoeëren van de onderste wangzakken is relatief eenvoudig  voor groepen als Depeche Mode, Rammstein, U2 of Nonkel Bob (een B op elke bil volstaat) maar wat als je fan bent van ‘The Presidents Of The United States Of America’.  Dan moet je een aantal jaren stevig sparen als je dat leesbaar op de achterdeur wilt laten plaatsen.

 

Ik weet het, het zijn diep filosofische gedachtengangen die wij ons zelve eigen maken.  Maar ik heb dan ook niet voor niets Descartes op mijn tetten staan.

 

13:27 Gepost door P | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Humhum... Het enige dat ik vandaag op uwen buik kon lezen was 'HUNGER'... Ook zonder dat dat op uwe buik stond konde dat wel al aan uwe buik zien dat gij regelmatig iets tegen den honger doet...

:-p

(Weer raak, gniffel gniffel...)

Gepost door: liza | 09-02-06

@Liza Hunger ken ik niet. Honger ja, Hungry ook. Maar Hunger is iets onbekends op mijnen tshirt ;-)

Gepost door: Péke | 09-02-06

gaat het hier over iemand zijn bolle wangetjes die ik ken?

Gepost door: lord cms | 09-02-06

@cms als ze maar weten dat ik niet de persoon ben die depeche mode op mijn kont laat zetten, ik hoor ze graag, maar das ook maar alles :-)

Gepost door: liese | 10-02-06

@jeere als ze maar weten dat ik niet de persoon ben die depeche mode op mijn kont laat zetten, ik hoor ze graag, maar das ook maar alles :-)

Gepost door: liese | 10-02-06

Fioew Ben ik blij dat er bij mij een salamanderke staat en niet Rammstein... da zou mijne vent op gedachten brengen...

Gepost door: An | 10-02-06

gade daar ook nen foto van bijvoegen péke,? van uw tatooage:-) geniet van de vrijdag maat

Gepost door: willly | 10-02-06

De commentaren zijn gesloten.