13-03-06

Mannen

Het leuke aan treintjes is dat je altijd andere mensen kan ontmoeten door gewoon ergens anders te gaan zitten.  Iedereen probeert namelijk op hetzelfde plaatsje in dezelfde wagon te zitten.  Sommigen gaan daarin wel heel erg ver en zouden mensen neerslaan om toch maar zo snel mogelijk hun luie krent op een van de zetels te ploffen.  Maar gewelddadig of niet, mensen zijn gewoontedieren en blijven in de buurt van hun wagon.  Ik niet.  Nu ja, meestal wel maar als ik alleen zit door verlof van mijn vaste treinmaatjes durf ik al eens naar achter te kruipen.  En dan leren we weer nieuwe mensen kennen.

 

Vrijdag zat ik zelfs naast een BV.  Een VT4-coryfee die een geheim had in haar gelijknamige programma (nee, niet Roos Van Acker, da's gewoon een schoon madam van VT4).  Vraag me niet om meer uitleg want in tegenstelling tot wat de eerdere zin laat vermoeden heb ik, buiten het occasionele gezap, nooit naar dat vehikel gekeken.  Ik krijg namelijk uitslag van reality-programma’s.  Mijn haar wordt daar grijs van en ik val met het schuim op mijn lippen ten prooi aan waanideeën en turista.  Maar ik ken de juffrouw in kwestie omdat ze van de streek is en omdat in een gat als dat van ons nogal veel gezeverd wordt over de medegatpukkels die er wonen.  Bovendien had ik, tijdens het zappen, al gehoord dat haar uitspraak nogal apart is, iets wat mij opviel als ze in mijn oor riep dat er een gsm zonder toetsen zou uitgebracht worden.  Dat stond namelijk in de krant van mijn overbuur.

 

Maar bon, er staat bovenaan mannen, dus ik moet daar ook iets over zeggen.  De niet zo lelijke  juffrouw zat dus samen met een viertal mannen met speelgoedjes in mijn buurt.  Eentje had een laptop met vierwielaandrijving en ingebouwde heteluchtoven op zijn schoot liggen en een ander had een gsm met fototoestel,  een ingebouwd toilet met anti-slip en massagezetel in zijn handen, een laatste tenslotte had een hoogtechnologische staaf vast waar een punt uitkwam als je het knopje bovenaan met een luide klik indrukte.  Iets waar hij zelf versteld van stond gezien het hoge aantal klikjes dat tijdens de reis te horen was.

 

Op zich is er niets mis met dit tafereeltje.  Een paar mensen die rustig zaten te praten met elkaar en foto’s zaten nemen met hun gsm om die dan door te sturen naar de laptop van de andere.  De moderne tijd, ik kon zelfs vrij makkelijk mijn Spaans bekijken.  Maar toen stapte de juffrouw uit en toen draaiden die brave voorbeeldige mannen allemaal 180°.  Nog voor we het station uit waren zaten ze allemaal rond de laptop om de foto’s uit de P-magazine te bekijken en die van de Ché te zoeken op internet.  Want daar stond ze met haar blote t*****.  De rest van de weg heb ik niet veel meer kunnen doen aan mijn Spaans.  Met hun vettige lachskes…

Venten he…

14:33 Gepost door P | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Er staat 'mannen', ... ... dus ik zou me niet aangesproken mogen voelen, maar 'k ga toch reageren. Vinde da nu echt een knappe? Sorry hoor, maar als ge mij niet elke week zegt: 'Daar is die met haar geheim weer', dan zou ze me nog niet eens opvallen. Zo'n kleurloze kop dat die heeft, ik kan haar gezicht totaal niet onthouden. Maar 't zal niet om de kop gaan zeker? :-)

Gepost door: liza | 13-03-06

@Liza Waar staat er knappe? Ik heb gezegd niet zo lelijke. Da's nog altijd een verschil :-D

Gepost door: Péke | 13-03-06

OK, maar over wie gaat het nu eigenlijk ?

Gepost door: Lazy | 13-03-06

Als ik goed kon volgen gaat het over Nicky (of zoiets), niet? Dat holebimeisje dat dan moest kiezen tussen een vrouw of ne vent? Of zoiets?

Gepost door: Anneke | 13-03-06

alle excuses zijn goed om een foto'ke van roos van acker te posten he. ge had het ook gewoon kunnen hebben over peking express :-)

Gepost door: fILLE | 13-03-06

@fILLE Peking Express...ja, dan kan ik daar tenminste mee over leuteren!

Gepost door: Crisje | 13-03-06

merci péke nu weet ik tenminste vanwaar mijne systimatische uitslag vandaan komt:-)

Gepost door: willly | 13-03-06

EN jij hebt zeker niet meegegluurd naar de blote t***** foto's? tsss, pervers venteke ;)

Gepost door: An | 14-03-06

Niki's geheim om eerlijk te zijn, van zodra dat mens haar bek opendeed en iedereen aansprak alsof ie een 3-jarige kleuter was (beroepsmisvorming zo bleek), wist ik weer vanwaar het gezegd sois belle et tais-toi vandaan kwam.

Knap? God ja, misschien wel, als je doof en achterlijk bent dan toch.

Gepost door: Little Witch | 14-03-06

ja al die gadgets doen alsof je ze kan gebruiken om dan toch weer terug te keren tot de "essentials", voor zover ze ontbloot zijn natuurlijk... mannen... allemaal? neen toch... ;-)

Gepost door: an | 14-03-06

De commentaren zijn gesloten.