29-03-06

Lang geleden

Het wordt zo stilaan tijd dat ik nog eens van mij laat horen denk ik.  Ja, ik leef nog.   Nee, ik werd niet opgehokt.  Ik had gewoon, en hou mijn beroep in het achterhoofd, weinig tijd.  U dient niet te lachen.   Het is niet al "Kollega's" wat de klok slaat. 

 

Neen mijn beste, driewerf neen.  Ze steken geld in mij.  Ik word gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.   Morgen zal de eerste dag sinds lang zijn dat ik nog eens constant aan mijn bureau kan gaan zitten.  De opleidingen worden naar mijn kop gesmeten alsof het verkouden kiekens zijn.   Vijf dagen dit, twee dagen dat, vier dagen dees.  Alsof mijn verstand nog niet gelimiteerd genoeg is.  Ik heb al moeite om te onthouden welke voet in welke schoen gaat 's morgens.  Soms ben ik al blij dat ik de volgorde kan onthouden als ik mij aankleed.   Op een dag ga ik de deur uit als Superman.  Met mijn onderbroek boven mijn broek.

 

In ieder geval, er is niet zo heel veel gebeurd de voorbije week.  Deels door de opleidingen uiteraard.   Saai is saai en dat kan ik niet boeiend maken. Het spannendste deze week moet wel zijn dat ze mij een nieuwe printer hebben gebracht.  Qua suspens kan dat wel tellen nietwaar.   Het is een kleurenprinter.  Een zwarte.  Volgens mij kan ik er een brood mee bakken.   Groot dat dat is seg.  En ik had al geen plaats met dat klein papiertufferke dat daar stond.

 

Gisteren had ik ook geen plaats op de trein.  Nu ja, ik had wel plaats in het begin.  Ik had namelijk alle zeteltjes voor mij alleen.  Maar in Brussel Noord werd ik aangevallen door een orka verpakt in een luchtballon.  Ik heb al veel dikke mensen in mijn leven gezien, maar deze dame sloeg alle records.    Oké, misschien was het haar schuld niet maar dat doet hier niet ter zake.  Ze kwam uiteraard knal tegenover mij zitten met haar knieën tegen mijn toch niet zo heel lange benen geperst.   Verdomd ongemakkelijk maar zoals ik al zei, ik had alle zeteltjes en kon dus mijn benen wat opzij werpen.  Tot in Schaarbeek een zo mogelijk nog dikkere vrouw opstapte die vlak naast mij ging zitten.   En alsof dat nog niet erg genoeg was begon die laatste iets verder te snurken terwijl die tegenover mij handenvol chips in haar bek propte.  Ik stond op het punt om mijn testament door te sms-en toen ik besefte dat dat ook geen zin had omdat ik niets beschik van enige waarde.  Buiten de auto maar die is voor haar.

 

Mijn excuses voor deze tekst vol ergernis.  Ik heb al geschrapt hoor.  Van Osdorp Posse en Het Hof Van Commerce heb ik bijvoorbeeld geen fluit verstaan terwijl mijn metgezellen hevig tekeer gingen en alle teksten meeschreeuwden.  Maar geen nood, binnenkort ben ik weer beter gezind en dan verveel ik u niet meer.   Of misschien juist wel maar op een andere manier.

 

Als u me nu wil verexcuseren, ik denk dat ik mij een lang grijs gesneden ga printen.

 

Opm:  Voor diegenen die de commentaren niet snappen... de link van lisa is verbeterd naar Liza.  Gedekke toch.

09:32 Gepost door P | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

gisteren vroeg nen dikke mij of hij mijn kostuum eens mocht lenen, ik kan twee keer in hem, maar hij kan zeker niet in mijn kostuum :-) en daarbij heb ik het zelf nodig.

Gepost door: fILLE | 29-03-06

Content Papa Gian-Marco sera très content avec le lien!

Gepost door: Stof | 29-03-06

Ja lol Nu lijkt het wel alsof ge naar osdorp posse geweest zijt met een die pas gedoopt is :-D

Gepost door: liza | 29-03-06

'tis toch weer niet goed verdeeld hémaat! bij os is het opleidingsbudget op en kunen we enkel ontsnappen aan het grijze stof via lange armen...

Gepost door: lord cms | 29-03-06

ah blij dat er eindelijk iets van neergeschreven staat van dat testament, tis toch al iets :-)

Gepost door: liese | 29-03-06

het is glashelder en gesubsidieerd en dat telt toch he maat:-) nu nog dat grijs gesnede printen en ge kunt er weer wat tegen:-)

Gepost door: willy | 29-03-06

Lol Leuk geschreven :d

Gepost door: Grifter | 06-05-06

De commentaren zijn gesloten.