12-04-06

Struggle for life

Een kwartier heb ik liggen vechten gisterenmiddag.  Een heel kwartier lang.  Het zweet stond op mijn voorhoofd, mijn wilde lokken die ik niet heb, plakten tegen mijn gezicht.  De spieren en pezen tot het uiterste gespannen en glimmend van het zweet stond ik daar.  Zot van woede.  Nochtans, ik ben tegen geweld.  Dat heb ik al eens gezegd.   Maar dit keer was er niks aan te doen.  Mijn overlevingsinstinct kwam boven.  Ze hadden mij uitgedaagd en daar kan ik niet tegen.  Ik heb hem alle hoeken van de kamer laten zien.  Mijn collega’s zaten van schrik in een hoekje weggekropen.  De stoom kwam bijna uit mijn oren en mijn tegenstander bleef het lot maar tarten door niet te willen toegeven.  Het heeft me verdorie een kwartier gekost maar uiteindelijk heb ik het gehaald.  Ik was de overwinnaar en wat meer is, ik ben zonder kleerscheuren uit het gevecht gekomen.  Wat van de ander niet kan gezegd worden. 

 

En toen ik eindelijk dat stuk chocolade terug open had heb ik uit pure frustratie de restanten van de reep die ik eerder begonnen was ineens binnen gespeeld.  Waarom maken ze in godsnaam een chocoladeverpakking die je opnieuw kan sluiten?  Wat is daar verdorie het nut van?  Dat kan alleen maar verschrikkelijke scenario’s opleveren zoals het per ongeluk terug sluiten van de verpakking.  Volkomen onnodig zo een hersluitbaar zakje.  Chocolade leeft niet lang genoeg om te genieten van een hersluitbare verpakking.  Zelfs bij mij niet, terwijl ik toch niet echt een chocolade-verslaafde ben.  Eens zo een reep open is moet die op.  Dan moet je die niet laten liggen tot de volgende dag.  Dat is abnormaal.  Is de wereld dan helemaal om zeep?  AAAAH, THE HUMANITY!!!!!!

13:16 Gepost door P | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

miserie koninkske pakt peke zijn handje en toont hem de wereld buiten zijn buroke : ziede wel dat er meer is dan da stukske sjokolat? :)

nog wel dat het gene sjokko prince in e zakske is....

Gepost door: koninkske | 12-04-06

tja ik weet ook niet goed wat het nut is van een hersluitbare verpakking, een stuk chocolat is emaakt om in een keer op te eten. anderzijds heb ik er wel nog geen problemen mee gehad.

Gepost door: fILLE | 12-04-06

En jij denkt echt dat je niet sjokolat verslaafd bent? Ik denk er het mijne over :)

Gepost door: An | 12-04-06

;-) ik weet niet hoe groot zo'n reep is, maar ik zou er drie dagen mee doen denk ik

Gepost door: lord cms | 12-04-06

euhm, wij eten die sjokolat veel van côte d'or... Ik ben een verslaafde, maar de verpakking gaat toch altijd terug dicht na de helft...Maakt van jou een mega-verslaafde... ;o);o)

Gepost door: Anne | 12-04-06

da spel werkt ook op mijn zenuwen peke al een geluk dat die paaseitjes zo geen sluiting hebben:-)

Gepost door: willy | 12-04-06

Seksisme? van hun kant ja! Ik word letterlijk weggekeken en weggejaagd als ik nog maar geïnteresseerd richting mortel en baksteen durf te kijken! En 'k zou zoooo graag helpen.... :-p

Gepost door: An | 13-04-06

De commentaren zijn gesloten.