13-04-06

Bummer

Sabotage noem ik het.  Ik heb er geen ander woord voor.  Of misschien toch.  Sabotage en laster en eerroof.  En misschien zijn er nog van dat soort woorden die ik zou kunnen gebruiken.  Als het maar slecht klinkt voor de anderen en goed voor mij.  Alles om te verdoezelen dat het eigenlijk gewoon lompheid was.  Maar dat heb ik niet gezegd.  Laat dat duidelijk zijn.  Het was geen lompheid van mij.  Het was pure sabotage van de “anciens” die in mij op korte termijn een bedreiging voor hun positie zien.  En dat is wel ergens te begrijpen maar dan nog.  Pure sabotage.  Of wat vindt u ervan?

 

Eergisteren stond ik op de fitness de aanwezigen nog eens te verbazen met mijn schitterend afgetrainde lichaam toen het gebeurde.  Er waren al een aantal knappe jongedames in zwijm gevallen bij het zien van de bewegingen van de stevige spieren onder mijn perfecte huid toen ik mij aan mijn voorlaatste oefening opstelde.  De barbell curl zoals wij professionals dat noemen bestaat uit een metalen stang waarop aan de zijkanten gewichten worden gehangen.  Die gewichten worden met klemmetjes vastgezet zodat ze niet op de grond zouden vallen.  Voelt u mij komen?  Wel, de barbell curl was op dat moment een populaire oefening want twee van de drie stangen waren bezet.  Maar niet getreurd, er was immers nog een stang.  Ik stuurde mijn stevige kuiten door de hormonenslikkende medemensen richting gewichtenhoek, pakte de stang, hing er mijn gewichten aan en draaide mij weer om naar de andere toestellen.  Ik zocht met een overdonderende 15 kilo aan mijn stang een plaatsje tussen de anciens die mij vol schrik aanstaarden.  Zij hadden immers maar het drievoudige van mijn gewicht en voelden ongetwijfeld mijn hete adem in hun nek.  Dat ze die hete adem voelden, kwam omdat er niet veel plaats is om te manoeuvreren maar dat laten we best even onvermeld.

 

Ik leg mijn gewichten dus tussen twee van die opgespoten spierbundels op de grond, knipoog nog eens heel sexy naar de dichtstbijzijnde schone die uiteraard onmiddellijk in zwijm valt, rol nog eens met mijn schouder en schud eens met mijn kindergeld.  Naast mij staat een van die spuiters overdreven te kreunen en bijna in zijn broek te doen.  Ik glimlach eens minachtend.  “De enige spuit die ik hanteer is die van het benzinestation vriend” denk ik denigrerend: “en kijk maar eens naar mijn ballen”. –hum, spierballen he viezeriken-  Ik neem de stang op en hel daarbij een tikkeltje naar links.  Dat is aangeboren.  Mijn linkerfundament weegt iets meer dan het rechter en ik hel dus altijd wat links.  Maar door het overhellen en doordat de “anciens” de betere klemmen in gebruik hadden schuiven de gewichten aan de linkerkant ineens van de stang waardoor deze door het gebrek aan tegengewicht naar rechts gekatapulteerd wordt en de gewichten aan de rechterkant ook met donderend geraas aan de wetten van de zwaartekracht onderworpen worden.  Het gebrek aan gewichten aan de stang gecombineerd met de kracht die gezet wordt om de stang met gewichten van de grond te krijgen resulteerde in een paar stappen achteruit waarbij ik net op tijd kon stoppen om geen fitnesstoestel in mijn nek te krijgen.  Onnodig te vertellen dat beide spierbundels waartussen ik stond, van het lachen ook hun gewichten niet meer van de grond kregen en ze op dat moment niets meer hadden aan hun betonnen armen.

 

En dat brengt me bij een onverwachte moraal.  Humor is een verdomd sterk wapen.  En ik ga mij een ander fitnesscentrum moeten zoeken denk ik…

10:18 Gepost door P | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

oeie en hadde echt zo'n grote bek opgezet eerst? :D

Gepost door: lord cms | 13-04-06

Een ander fitnesscentrum lijkt me in jouw geval het beste. Of je trainingsdagen drastisch veranderen. Want de volgende keer dat je daar binnenkomt weet gegarandeerd iederéén wie je bent :-)

Gepost door: Aardvarksken | 13-04-06

misschien had je eens te veel gelachen...naar je gewichten en waren die ook in zwijm gevallen voor jou...kan altijd?

Gepost door: anoniemke | 13-04-06

Daar... ...zijn toevallig geen beelden van ... ; ) ?

Gepost door: Tientjuh | 13-04-06

** Eigenlijk zou iemand dat stiekem moeten gaan filmen. Kunnen wij ook lachen ...:))--

Gepost door: Crisje | 13-04-06

of... volgende keer met nepgewichten uw oefeningen doen :-) wel zorgen dat ge de bar dan niet laat vallen.

Gepost door: fILLE | 13-04-06

Koop eens een kleine, dan moet ge niet meer naar het fitnesscentrum gaan! Oppakken, neerzetten, oppakken, neerzetten, etc. x 3498 keer per dag en uw forsbollen zijn gratis.

Gepost door: Koekoeksklog | 13-04-06

:-) tku nie meer :-p

Gepost door: liese | 14-04-06

Hangen er geen bewakingscamera's in dat fitness-centrum? Want die tape zou ik da

Gepost door: Anneke | 14-04-06

Herejezus :) Ik doe alweer in mijn broek van 't lachen (of 't scheelt tcoh niet veel) wat was ik dan graag een vliegje geweest...

Gepost door: An | 14-04-06

proberen een fitnesscentrumte vindne met een grote cafetaria péke:-) allez overhef u niet met pasen

Gepost door: willy | 14-04-06

... je bent een zotjeuh

Gepost door: george | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.