17-05-06

NMBS BIS

Ik ga onmiddellijk een herroeping moeten doen van mijn vorig postje.  In ieder geval toch van een stuk ervan.  De mate van schoonheid was gisteren niet aanwezig.  Maar de jonge deerne die gisteren voor mij een boekje Sudoku’s zat te teisteren zag er wel degelijk uit alsof ze onder handen was genomen door een grimeur.  Het resultaat was niet geheel slecht maar ik zou er ’s morgens toch niet naast willen wakker worden denk ik.  Deels omdat Néke daar niet mee zou kunnen lachen.

 

Ik kan er echt niet bij hoeveel tijd sommige mensen hebben ’s morgens.  Dan moet je al een stuk in de nacht opstaan om op tijd in die verdomde hoofdstad te arriveren en dan staan ze nog wat vroeger op om zich helemaal te plamuren of elk haartje goed te leggen.  Een kwartier, meer heb ik niet nodig.  Een klets water in mijn gezicht, een veeg tandpasta op mijn tanden, een kwak gel in mijn haar en wat deo op strategisch gekozen plaatsen.  En dat allemaal op den tast want mijn ogen worden iets later wakker dan de rest van mijn lichaam.  Na dit ritueel moet ik al stilaan onderweg zijn om net op tijd en nat in het zweet aan de trein aan te komen.  Ben ik ineens weer gewassen ook.

09:53 Gepost door P | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Bemerking Die jonge deerne zat 's avonds op de trein, niet 's morgens. 't Kan dus goed zijn dat ze de hele dag bezig geweest is haar lichaam zo te trainen dat een maatje 34 nog bijna van haar gat viel, elk haartje goed te leggen en zorgvuldig een outfit uit te kiezen. Trouwens, 'k weet dat mannen dat soms/meestal/misschien niet opmerken, maar haar wimpers, die waren vals volgens mij... ;-)

Gepost door: liza | 17-05-06

in minder dan 20 minuten ben ik uit de badkamer...

Gepost door: liese | 17-05-06

@Liza Juist ja, wimpers. Dat is iets waarop alle mannen hun aandacht vestigen... :-)

Gepost door: Péke | 17-05-06

Allez péke... ... kom zeg. Haar ogen en wimpers waren het meest opvallend aan haar. Borsten en billen waren zo goed als onbestaande bij die strijkplank. Ze was wrsch 16 jaar ofzo, al in de hoogte gegroeid, nu nog in de breedte...

:-)

Gepost door: liza | 17-05-06

@Liza Ik zou't niet weten. 't Was mijne genre niet. Nah. :-)

Gepost door: Péke | 17-05-06

Shmink Je hebt meteen één van de redenen opgesomd waarom ik me niet bezig hou met verven en plamuren zie.
1. ik haat vroeg opstaan dus nog vroeger uit bed voor shmink? NO WAY!
2. ik kan niet zo goed overweg met penseel en potlood waardoor het gehele proces bij mij nog langer duurt en ik zeker en vast twee uur vroeger zou moeten opstaan!!
3. 't ventje ziet me liever puur natuur :) Lange leve 't ventje :)

Gepost door: An | 18-05-06

De commentaren zijn gesloten.