18-05-06

Fuck the system

Sinds een paar weken hebben ze thuis een 100 meter verder een snelheidsmeter gehangen.  U weet wel, zo een lichtbakje dat je snelheid aanduidt als je nadert.  Er zijn er ook die gewoon melden dat je te snel rijdt maar die zijn uiteraard niet zo leuk.  Er wordt thuis nogal deftig doorgereden.  Huize Péke staat op een vrij lange verbindingsbaan die kaarsrecht door het Hageland snijdt en hoewel de maximumsnelheid is teruggebracht naar 70 en thuis tot 50 vlammen ze toch goed door.  Nu mij niet gelaten.  Als ze denken dat daaraan verholpen wordt door een bakje te hangen moeten zij dat weten.

 

Op mij persoonlijk heeft dat een omgekeerd effect.  Ik probeer al een paar weken mijn record te verbreken.  Ik ben een jonge man en er scheelt wat met mij dus bespaar me uw commentaar.  Thuis vertrekken en 100m verder kijken hoe snel ik rij vind ik best wel amusant.  “Ze moesten u flitsen” hoor ik u zeggen.  Dat is uw goed recht.  Maar tot zolang amuseer ik mij kostelijk.  Daarbij, ik beschik spijtig genoeg niet over een sportwagen dus zo radicaal snel ga ik nu ook weer niet.

 

En als ik geflitst word, dan zeg ik dat ik mij in de wereld van Need For Speed Most Wanted waande en dat ik geïnspireerd werd door het gedachtegoed van de VLD-senatoren net zoals mijn goede vriend Hans ‘niet geschoten is altijd mis’ Van Temssche.  Daarbij vergeten ze ook dat die pipo gestoord was en is het niet echt nodig om een zondebok te zoeken in politieke partijen of computerspelletjes.  Al is het natuurlijk wel makkelijk om bepaalde partijen nog wat zwarter te maken en er zo waarschijnlijk voor te zorgen dat het aantal stemmers op die partij weer omhoog gaat.  De Belgen en hun underdogs…

13:40 Gepost door P | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mij allemaal gelijk hoeveel je rijdt... ...zolang je mijn erfenis maar niet in de prak rijdt!

Gepost door: liese | 18-05-06

goed verwoord hoe meer je er over praat, hoe minder je er van eet maar hoe meer stemmen

Gepost door: willy | 20-05-06

Amuseer u nog ... nu het kan.

Hier in de straat - ook zo'n kaarsrechte verbindingsbaan waar maximum 50 op mag worden gereden - dachten ze dat de snelheidsduivels ook wat zouden matigen bij zo'n bord. Het staat er dus, alleen staat het meer uit dan aan. Bovendien is het potsierlijk en ben ik elke keer teleurgesteld als er geen snelheid wordt weergegeven. Het schept verwachtingen en dan wordt er niet aan voldaan. Schandalig!

[Al heeft het ooit eens opgestaan toen ik met de fiets reed en gaf het wonderbaarlijk genoeg mijn snelheid aan.]

Gepost door: Anneke | 22-05-06

De essentie heb ik precies niet gelezen hoewel die me uitermate interesseert : wat is je record op die 100 meter nu eigenlijk ?

Gepost door: Aardvarksken | 30-05-06

De commentaren zijn gesloten.