23-05-06

Poes wederom poes

In tegenstelling tot wat de held der helden laat uitschijnen op zijn blogje is onze Fonz niet de grote kattenslachter.  Terwijl ik het vorige week nog had over “Fearless Fonz”, een titeltje dat hij zonder schroom heeft overgenomen, is onlangs gebleken dat de donzige killer wel degelijk angst heeft voor bepaalde zaken.  Niet van katten op een onderbroek, daar heeft hij gelijk in.

 

Zo zaten wij lekker lui in de zetel naar tv te kijken terwijl hij druk bezig was met een van zijn vele verkenningstochten in de keuken.  Om de één of de andere reden vindt hij het in de keuken leuker dan in de living.  ’s Avonds toch.  Misschien heeft dat iets te maken met mijn zweetvoeten, wie zal het zeggen.  In ieder geval, hij moet van iets geschrokken zijn want hij is, met het nodige geschuif op de gladde tegels, als een schicht recht de zetel onder gestoven.  Het scheelde niet veel of hij was er aan de andere kant weer onderuit geknald.  Bijna een half uur heeft hij daar gezeten en hij was er, letterlijk, met geen stokken onderuit te krijgen.  

 

Eergisteren hetzelfde scenario.  Een kabaal van jewelste en een konijn van 2 meter lang en vier centimeter hoog dat de zetel onder vloog.  Mijn nieuwsgierigheid werd mij te baas en ik ben snel gaan kijken waarvan hij zo schrok.  Toen ik aan de deur van de veranda kwam wist ik het ineens.  Minneke poes, die haar smoel tegen het glas aanduwde om te kijken waar dat lekkere konijn gebleven was, heeft zich op zijn minst de driedubbele diarree geschrokken.

11:20 Gepost door P | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amamai das straf als poes de passie preekt, Fonz pas op je wortelen:-)

Gepost door: willy | 24-05-06

Hihaa grappig :)

Gepost door: An | 24-05-06

De commentaren zijn gesloten.