14-06-06

zweten

Ik hoop dat het vandaag slecht weer is.  Enfin, ik hoop op zijn minst dat het niet te warm wordt.  Ik ben namelijk mijn geliefd flesje deo kwijt.  AXE marine was het.   Een zwart flesje dat nog half vol was.  Ik heb altijd AXE want dan moet je de vrouwen van je lijf slaan volgens de reclame.   Ik heb daar nog geen fluit van gemerkt moet ik eerlijk zeggen. Ik heb vorige week ergens wel een welgemikte tik tegen mijn kindergeld gekregen,  maar dat was per ongeluk en de juffrouw in kwestie schrok zich ook een hernia.   Voorlopig vind ik dat dus vrij misleidende reclame.  Misschien zou ik beter lopen stinken naar het zweet.  Kijken of dat effect heeft.  Het zal trouwens ook zo ver komen want ik ben hem dus kwijt.  Mijn busje.  Het zat in mijn rugzak omdat ik als ambtenaar hard werk en dus zweet zoals een otter.  Dat zou ook kunnen door het gebrek aan airco en de mooie witte koepel naast mijn venster die de hitte nog eens verzestienvoudigd maar ik wijt het liever aan het feit dat ik te hard werk.  Dan voel ik me al wat beter. 

Het ergste van de hele zaak is dat ik mijn busje deo zelf weggegeven heb.  Aan een vrouw nog wel.  Niet dat die vrouw dat nodig had ofzo.  Ze stonk niet of toch niet in die mate dat ik het gemerkt heb.  Maar ze wilde mij niet door laten als ik haar mijn busje deo niet gaf.  Nu vind ik dat persoonlijk meer iets voor kleine kinderen op de speelplaats maar bon, ik had niet voor niets heel dat stadium rondgelopen en ik wilde wel degelijk naar Robbie Williams gaan kijken.  Niet dat ik hem zo goed vind maar qua spektakelwaarde was hij wel oké.  En ik moest ook een beetje van mijn lief.  Volgens mij heeft ze zich dat beklaagd zo zonder deo.

 

De Robbie zelf… tja, wat kan ik daarvan zeggen.  Een lelijke mens met een karakterkop.  Hij kan zingen en hij kan dansen en hij weet te entertainen.  Het was alleen jammer dat hij maar twee centimeter groot was.  Maar dat kon ook zijn omdat we vrij ver zaten.  Op de schermen leek hij toch groter.  Het feit dat zijn geluid een fractie van een seconde later kwam dan zijn beeld was ook vrij verwarrend.  Het had iets weg van een slecht gedubde film.  Wie ooit in Duitsland een filmpje meegepikt heeft, die weet wat ik bedoel.  Maar voor de rest was het dik in orde.  Hij stond daar vooraan serieus gas te geven in die broeiende hitte.  En niet gezweet he.  Volgens mij heeft hij mijn busje deo gepikt van die vrouw.  En bij hem werkt dat reclame-effect wel natuurlijk.  Hij vroeg om tetten te zien en hij kreeg tetten (en wij ook een beetje via de schermen).  Als ik om tetten vraag dan krijg ik slaag.  En daar vraag ik niet om.  Als ik slaag wil dan vraag ik daar wel om.  Slaag kunt ge altijd krijgen.  Ge moet maar achter tetten vragen en ’t is al zover.

 

Vrouwen, probeer ze maar eens te begrijpen...

09:50 Gepost door P | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

ge hebt in elk geval chance met het weer vandaag :-)

Gepost door: fILLE | 14-06-06

ja lol en het knalt hier dat de mensen van hunne stoel vliegen en niet door de luchtverplaatsing in de onderste regionen...

Gepost door: lord cms | 14-06-06

busken axe Op mijn busken axe staat ook "total bodyspray". Nadeel is dat na 5 keer spuiten mijn busken leeg is..

Gepost door: pierre du coin | 15-06-06

Ik denk dat ik die madam heb gezien. Gisteren dan. Ze sproeide zo hard met uwen deo dat het leek of het de hele tijd regende in het stadion. (met ON dus) Ik denk dat hij nu wel op is... De trut. En ze had niet eens veel tet.

Gepost door: Aardvarksken | 15-06-06

@Aardvarksken Ge hebt het wel gezien in tetten hé....

@Peke: Ge gaat me nu toch nie vertellen dat ge niet genoten hebt van het concert....??? (en dan nie vanwege uwen deo...)

Gepost door: Crisje | 15-06-06

@Crisje Tetten? Waar? Waar ??? Waar dan verdomme?

Gepost door: Aardvarksken | 16-06-06

@Chrisje Ik heb toch niet gezegd dat ik niet genoten heb van dat concert.

En ook nog...
Tetten? Waar? Waar? WAAAAAAR?????

Gepost door: Péke | 16-06-06

@Peke EN Aardvarksken Bij Aardvarksen heb ik erover gelezen, nochthans ging het over Robbie, maar veel meer over T.....

Gepost door: Crisje | 21-06-06

De commentaren zijn gesloten.