25-08-06

He's alive

Duistere creaturen vestigden mijn aandacht op het feit dat sommigen zich afvragen wat er in godsnaam met Péke en zijn sublieme schrijfstijl gebeurde (dat van die schrijfstijl heb ik zelf verzonnen tot meerdere eer en glorie van mijn eigen zelve.  U ziet, ik ben het nog niet verleerd).  Bezorgde zielen vragen zich terecht af waarom de zeurkous van weleer zijn al dan niet boeiende avonturen niet meer voor de goegemeente te grabbel gooit.  Wel mijn beste kijkbuiskindertjes, daar zijn een aantal zeer goede edoch persoonlijke redenen voor die ik niet aan uw nieuwsgierig reukorgaan ga hangen.  Of toch niet allemaal. 

 

Eén van de redenen waarom ondergetekende zijn vluchtige vingertjes niet meer over het toetsenbord laat ratelen is het feit dat de eindresultaten van de laatste posts mij niet meer konden bekoren.  Ik had mij voorgenomen met het hele fenomeen te stoppen als ik de teksten niet meer goed vond.  Wel, ik vond de teksten niet meer goed.  Of je iets goed of slecht vind is iets heel persoonlijk natuurlijk, maar ik had dan ook gezegd dat ik gestopt was om persoonlijke redenen.  Als u dat al niet meer weet is het tijd om u bij de anderen van uw niveau te voegen, uw rode stretchbroek aan te trekken, een blik cara-pils te openen en de zevenduizendste herhaling van de Kampioenen te bekijken met een hand in de kom chips en de andere aan de geslachtsorganen.  Aandachtige lezers mogen weer verder gaan. 

 

Naast deze toch wel zeer persoonlijke reden is er ook nog een ongeloofwaardige reden namelijk een exponentiële groei van de mij opgelegde dagtaken die in mijn functieomschrijving werden aangestipt.  Met andere woorden, de tijd van de karottentrekkers op de Vlaamse Overheid is voorbij.  Schaamteloos werd mij een veel groter takenpakket in de schoot geworpen en ik heb dit gretig aanvaard en voel mij zowaar bijna een lid van de werkende klasse.  Onnodig te vermelden dat deze structurele verandering gepaard gaat met een acuut tijdsgebrek om te sleutelen aan goede teksten.  Dit nam toch wel een aantal uurtjes in beslag en die dienen nu besteed te worden aan andere zaken zoals effectief werken.  Zeg nu nog eens dat een ambtenaar een luilak is.

 

Verder ben ik ook naarstig op zoek naar een nieuwe woning gezien de veranderde familiale toestand die volledig aan mijzelf te danken is maar waarover ik verder met geen woord ga reppen.  Ik ben namelijk niet van plan naast mijn bemoeizieke buurvrouw aka huisbazin te blijven wonen terwijl de geblokte bitch mij bij haar kapper zwart gaat maken.  Ha nee, met alle chinezen maar niet met Péke.

 

Maar vooruit, ik zal even met de hand over het hart strijken en weer wat meer aandacht besteden aan mijn blogje.  Ik moet zeggen dat ik het geheel een beetje begin te missen.  Vooral de commentaren die de laatste tijd wel altijd van dezelfde mensen kwamen maar da’s niet erg.  Dat zijn mijn fans.  I love you guys….  Hopelijk kunnen jullie het mij vergeven.  En anders zal ik er zeker mijn slaap niet voor laten.

 

Péke is terug

Of da’s toch de bedoeling

Tot de volgende

22:43 Gepost door P in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik stopte Ik stopte na 2 alinea's, maar zag dat het goed was.

Gepost door: Ofanders | 25-08-06

jiehaa he's back, with a vengeance :-)

Gepost door: fILLE | 25-08-06

in tegenstelling tot wat gij bij mij doet, lees ik uw blog en ik zie dat ik de curieuzeneus niet meer van antwoord moet dienen, nu kan ik gaan slapen wan tinternet ligt blijbkaar ook in slaap aan de snelheid te zien warmee ik de blogs kan openen verdomme

Gepost door: lord cms | 25-08-06

Ahaaa... Da's goei nieuws! Ik heb ook een hele poos geen tijd gehad voor bloggen, maar ik doe opnieuw een poging om mijn leven te beteren... 't Is leuk om te zien dat de plezantste blogjes nog actief zijn! :-)

Gepost door: Pinnie | 27-08-06

shit nu waren we eens een maand op ons gemak
welcome back!

Gepost door: liese | 27-08-06

De commentaren zijn gesloten.