06-09-07

uhm test test euh...

Een illuster heerschap bracht me vorige week op de hoogte van het feit dat deze webpagina vol nonsens door de elite van skynet werd uitgeroepen tot blog in de kijker. Moest dit pakweg anderhalf jaar geleden gebeurd zijn, ik zou mij lichtjes vereerd gevoeld hebben. Het feit dat deze heuglijke gebeurtenis exact 364 dagen, 3 uur, 28 minuten en 46 seconden na mijn laatste post plaatsvindt, doet mij toch enigszins twijfelen aan het begrip op zich.

 

Aan de andere kant heeft dit ervoor gezorgd dat ik mij nog eens geamuseerd heb met het vluchtig overlezen van mijn berichtjes en dit bracht toch wel een licht gevoel van tevredenheid met zich mee. Een grote schrijver zal ik wel nooit worden en dat is ook de reden waarom ik stopte. Ik was niet meer tevreden over wat ik schreef en ik vond dat ik daar dan ook niemand mee moest lastig vallen.

 

Maar het hielp me wel om de tijd te doden en om wat zaken van me af te schrijven… En na het lezen van mijn teksten en van de teksten van een aantal mensen waar ik af en toe eens ging lezen en die nu nog steeds het web vullen met hun belevenissen, begint de microbe weer wat ontwaken. Ze springt nog niet rond zoals vroeger maar ze komt vanonder het stof. Dit stukje internet bevat namelijk toch een grote periode van mijn leven. Een periode die eigenlijk zo goed als helemaal is afgesloten. Ik richt mij nog tot jullie vanuit het donkere Brussel maar voor de rest is ongeveer alles veranderd in mijn miserabele leventje. En dat brengt wat teweeg.

 

Misschien moest ik maar weer eens in gang schieten… Wie weet…

09:53 Gepost door P in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Goeie raad Maar, mènneke, toch! Je moet helemaal geen groot schrijver zijn om hier te floreren. Vertel dit vooral aan niemand verder: als je maar veel schrijft, - dan zit er af en toe vanzelf iets moois tussen. :-)
Welcome back!

Gepost door: Stof | 06-09-07

skynet daar gaat weer een illusie als zou er echt een mens achter zitten die de actueel interessante blogs eruit haalt :-)

Enfin, IK kijk alvast uit naar je heroptreden alhier ..

Gepost door: aardvarksken | 06-09-07

smeerlap ge hebt mij geen linkske gegeven :-)

Gepost door: fILLE | 06-09-07

sorry ik trek mijn commentaar terug :-)

Gepost door: fILLE | 06-09-07

Comeback Ik heb u al die tijd op mijn rss-feederke laten staan (ge moet al niet vragen hoe up-to-date dat dat spel is) en ik ben content om te zien dat je nog leeft. Wat betreft je comeback smijt ik er graag deze wijsheid tegen: Beauty is in the eye of the beholder ;-). Alé, en schiet nu maar in gang!

Gepost door: Tientjuh | 06-09-07

idd ik ben helemaal geen groot schrijver, (ik heb daarentegen wel een grote heu... pen) en ik floreer hier ook, (dat floreren is eerder niet niet vertoenn van slijtage sporen) ahum..ik ga eten 'tis nodig! doei!
welkom back!

Gepost door: jeronimo | 06-09-07

Waaw! Ook pas heel recent terug (met een nieuw blogje weliswaar) en ik heb nog niet echt rondgekeken. Maar ik schrik even over het groot aantal "bekenden" dat hier nog rondwaart, zowel op de blogs als in de reacties!

Gepost door: SB | 06-09-07

De commentaren zijn gesloten.