31-10-07

Horendul

AUDREY_HEPBURN2Ik zit met een probleem mijn beste sensatiezoekertjes. Er spookt iets door mijn hoofd. Al twee dagen nu. Het is een liedeken. Eigenlijk spoken er twee liedekens door mijn hoofd. En ik moet eerlijk zeggen, het begint zwaar op mijn zenuwen te werken want het is echt constant.

Vanwaar komen deze liedekens vraagt u zich af? Wel, ik zal u dat eventjes haarfijn met naald en draad tot in de puntjes uitleggen zie. Het zit zo: The Lady Of The House heeft een zekere gelijkenis met Audrey Hepburn. Tenminste, met Audrey Hepburn in haar jonge dagen. Moest The Lady Of The House lijken op miss Hepburn in haar huidige staat dan was ze gegarandeerd in een ander huis en niet in dat van mij. Miss Hepburn is namelijk 64 jaar na haar geboorte in Brussel, gestorven in Zwitserland. En geloof me vrij, ze zal er op dit moment niet meer zo goed uitzien.In ieder geval, deze gelijkenis met Miss Hepburn heeft tot gevolg dat ik een aantal verouderde films mag bekijken. TLOTH (de afkorting komt me vaag bekend voor… hmm) is namelijk fan geworden van haar evenbeeld. En ik lijd mee. Het zijn goede films, dat hoort u me niet ontkennen. Geen zinloos geweld, geen bloot vlees, geen gevechten… Trage, degelijke films uit de jaren ’50 en ’60. Maar zelf ben ik er zo geen fan van.

Wij beschikken dus over Breakfast at Tiffany’s (met dank aan een filmgek die u zonder twijfel kent), Funny Face en My Fair Lady. En bij die laatste ligt nu net het probleem. Er zitten daar twee liedjes in die voortdurend rondspoken. Radio’s, cd’s, MP3’s, de nieuwste hit van de Roze Poedel… het helpt allemaal niet. Na een tijdje zijn ze er weer. Zot word ik ervan. Gewoonweg zot.

Help mij! Ik smeek u, HELP MIJ!!!!!!!

10:13 Gepost door P in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ikea zus heeft zo'n hepburn schilderikader gekocht

Gepost door: jeronimo | 31-10-07

. Nee.

Gepost door: Coltrui | 31-10-07

misschien helpt dit: http://www.youtube.com/watch?v=MZ-TOEf2b14 Zit ik al mee in mijne kop sinds mijn trip naar Londen in de paasvakantie :-)

Gepost door: fILLE | 31-10-07

@CMS: Ik zie dat thuis ook nog binnenwaaien
@Coltrui: En ik gaf u nog wel de oplossing voor het Roze Poedel probleem
@Fille: het moet wel niet erger worden he vriendschap

Gepost door: Péke | 31-10-07

Tiens tiens, dit stukje komt opnieuw in mijn reader binnenwaaien. Something happening here?

Gepost door: Liza | 19-07-12

De commentaren zijn gesloten.